Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Lidija u suzama: Čudim se što se muž još nije rastao od tebe zbog neke mlađe

Foto: RTL
1/2
22.02.2018.
u 14:45

Antonio je Lidiji otkrio da poznaje njena supruga jer su zajedno radili u Frankfurtu.

Što se točno događa u aferi oko Lidijina supruga, tko ga sve od stanara zna i tko je sve s njim ljubovao, čini se, tek će se doznati.

Naime, nakon što je Lidija kazala Luciji i Anči da je njezin muž prije dvije godine izmjenjivao poruke s Dubravkom i Ljiljanom, sada je i Antonio otkrio da ga poznaje. Tijekom izvršavanja zadataka u kojem timovi moraju ispuniti kartu Hrvatske čačkalicama, Antonio je komentirao Lidiji da je upoznao njezina supruga u Frankfurtu gdje su radili. Lidija je potvrdila da je istina da je njezin suprug Marko tamo radio, a potom je Antonio nastavio pričati o tome kako bi katkada popili piće.

„Čudim se kako se muž još nije rastao od tebe. S obzirom na njegovo poslovanje i na novac koji zarađuje može naći neku od 25. Pitam se što radi s tobom“, kazao je Antonio, dok je Lidija komentirala da ona ne zna što on radi s novcem i da ona sama mora zarađivati za njihovu djecu i mučiti se.

Kasnije je Lidija s ostalim stanarkama komentirala da Antonio poznaje njezina muža, a sve što joj je ispričao pogodilo ju je pa je neko vrijeme provela u dvorištu plačući. Što je još Antonio rekao Lidiji, doznajte u večerašnjoj emisiji u 21.30!

1/50

Komentara 6

JU
jurajuric116
15:25 22.02.2018.

capac, nisu oni babu slučajno deli nutra i nije ovaj slučajno to rekel. iscenirana drama u potpunosti.

Avatar Feral
Feral
18:07 22.02.2018.

Prava majka i supruga nikada ne bi bila u B.B-u

MI
midea
16:08 22.02.2018.

Emisija za budale ! Amen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije