Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Kako se BB Ana snašla u ulozi predsjednice

Foto: RTL
1/3
06.02.2018.
u 15:16

Big Brother je dao novi zadatak ukućanima i Ana Marković mora glumiti predsjednicu Kolindu Grabar - Kitarović

Big Brother kućom zavladala je Bjelovarčanka Ana. Ona je, naime, dobila ulogu predsjednice, a Bigiju je otkrila da je ona zapravo BB Kolinda.

Na taj njezin komentar Big Brother ju je, opravdano, pitao tko je onda njezin Jakov, ali Ani nije bilo jasno o čemu Bigi priča. 
"Jakov? Jakov? Brate, šta je to Jakov? Sluga?" pitala je u čudu Ana, pa joj je BB objasnio da je riječ o Kolindinom suprugu Jakovu na što je Ana prasnula u smijeh. 

Iako ne zna tko joj je "suprug", Ana se odlično snašla u ulozi predsjednice te je vrlo lako savladala njezin riječnik i pokrete pa je svoje ukućane pozdravila s prepoznatljivim "Drage moji Hrvati i Hrvatice". 

Kako se Ana snalazi u ulozi predsjednice, koga je odabrala za svog Jakova i što misli da su joj sličnosti s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović ne propustite doznati večeras u 20 sati!

1/50

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije