Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE NASLJEDNIK

Bernie Ecclestone ponovno postaje otac u 90. godini života

Bernie i Fabiana Ecclestone
Foto: Profimedia
1/3
02.04.2020.
u 21:23

- Kao i svi roditelji, imamo samo jednu želju. Da dijete bude zdravo - poručio je Bernie sa svog imanja u Sao Paolu, gdje su se supruga i on sklonili od pandemije koronavirusa.

Bivši vlasnik Formule 1 i bivši hrvatski zet Bernie Ecclestone (89) ovog će ljeta postati otac po četvrti put. Ecclestone je tu informaciju potvrdio u razgovoru za švicarski Blick. Kazao je kako sinčić stiže u srpnju, a rodit će ga njegova supruga Fabijana Flosi (44). 

Ecclestone već ima troje djece i petero unučadi. Najstarija kći Deborah (65) rođena je u braku s Ivy Bamford, dok su Petra(35) i Tamara (31) iz braka s Hrvaticom Slavicom Radić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Another happy anniversary ❤️#love 📸 by @lucianagimenez 😘

A post shared by Fabiana Ecclestone (@fabianaecclestone) on

- Kao i svi roditelji, imamo samo jednu želju. Da dijete bude zdravo - poručio je Bernie sa svog imanja u Sao Paolu, gdje su se supruga i on sklonili od pandemije koronavirusa.

Bernie i Fabiana Ecclestone
1/12

Bernie i Fabiana vjenčali su se 2012. godine, tri godine nakon što se on razveo od Slavice s kojom je bio u braku 23 godine.

 

Ključne riječi

Komentara 41

IJ
I ja tebi
21:35 02.04.2020.

Bernie je upisnik a tko je utisnik pitaj te gospođu.

ČV
čača vrati se
21:55 02.04.2020.

on niti pišati više ne može a kamoli zavuči mačka

Avatar Slito
Slito
21:37 02.04.2020.

Berni nema više snage da iz usta pljucne a kamo li iz onoga maloga dolje. Treba se snašla a i on sretan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije