Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi hobi

Bahra na Facebooku opet traži posao, ali ima i novu zanimaciju: Snimila je YouTube video o divljim životinjama

Foto: RTL
1/7
26.01.2022.
u 14:01

Zahirović je ljubav pred kamerama odlučila potražiti još jednom, i to novom showu 'Pet frajera tjedno'. Ipak, čini se da je Bahra i dalje u potrazi za poslom, što je otkrila na svom Facebook profilu.

Bahru Zahirović (56) mnogi pamte po sudjelovanju u showu 'Ljubav je na selu', u kojem je bila kandidatkinja u čak tri sezone, a sreća u ljubavi tada joj se nije osmjehnula. Zahirović je ljubav pred kamerama odlučila potražiti još jednom, i to novom showu 'Pet frajera tjedno'. Ipak, čini se da je Bahra i dalje u potrazi za poslom, što je otkrila na svom Facebook profilu. 

''Pozdrav moji prijatelji i prijateljice imam jedno pitanje vezano za posao u butiku. Voljela bih prihvatiti taj posao, naravno, samo kod ozbiljnijih poslodavaca, a mogu i ured poslovni održavati, ordinacije, salone... Eto dragi moji molim vas za ponude i sve ostalo u inbox, hvala vam vaša Bahra" napisala je Zahirović. 

 

Osim toga, Bahra ima i svoj YouTube kanal. 'Govor tijela divljih životinja' posljednji je video koji je tamo objavila, a Zahirović u njemu reagira na snimke iz dokumentaraca o divljim životinjama. 

 

Podsjetimo, reality zvijezda se okušala se i u glumačkim vodama, i to u seriji 'Krv nije voda', te nam je otkrila kako joj je bilo na snimanju. 

– Ostalo mi je u jako lijepom sjećanju, čak nije bilo potrebno ni ponavljanje scena koje sam snimala jer sam odmah shvatila sve upute, dogovore i svoj dio teksta – ispričala nam je te dodala da bi se u budućnosti voljela okušati u još uloga, a kaže da joj je velika želja snimiti film u inozemstvu.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine

Komentara 5

Đ5
đeki 515
15:12 26.01.2022.

Tražim posao dao bok da ga ne nađem.

VI
viluk007
20:30 26.01.2022.

Šta je sa Kadirom i Zehrom, nema smisla severina i Veljača malo malo u večernjaku a Bahra, Kadira Muniba i Šemsa gišnje pešest puta o Bahri da i ne govorim. Bahra je zbilja zapostavljena vi Hrvati ste zbilja šovinisti.

VG
Vgboy
18:27 26.01.2022.

Nisam mogao odoljeti,ljudi moji je li to moguće??!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije