Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJAGNOZU DOBILA PRIJE 14 GODINA

Naša pjevačica bori se autoimunom bolesti, a sada je otkrila da je bila zaražena koronavirusom i kako se osjeća

Foto: Instagram
1/11
26.01.2022.
u 12:02

Niki je inače, prije 14 godina, dijagnosticirana je autoimuna bolest multipla skleroza. Na društvenim mrežama otvoreno govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici, no u posljednje dvije se osjeća bolje.

Pjevačica i bivča članica grupe Feminnem, Nika Antolos (34) na Instagramu je otkrila da je bila zaražena koronavirusom. U kratkoj objavi dodala je da nije imala teže simptome. 

"Ok..i koronu sam preživjela i to bez težih simptoma. Toliko od mene o zahvalnosti za večeras i svaki dan, da pročitam i podsjetim se po potrebi...Hvala Veliki.. Blagoslovljen vam ponedjeljak" napisala je Antolos. 

 

Niki je inače, prije 14 godina, dijagnosticirana je autoimuna bolest multipla skleroza. Na društvenim je mrežama otvoreno govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici, no u posljednje dvije se osjeća bolje. -Dragi dnevniče, samo da ti šapnem - Bog uvijek skrati prste svakoj laži.. Napokon se priznaje da EB virus uzrokuje MS, da je protokol Helenin o kojem pričam već neko vrijeme, zaista ubio već navedenog, te da zato MS više u mome životu ne postoji. Napokon će se stati i poslušati nas koji govorimo istinu, a da nas ista pritom košta životnoga mira, jer “velikima” uporno smeta..- započela je pjevačica.

- Pametnom dosta…Slušajmo i čujmo jedni druge, ne trpajte sve u ladicu s ravnozemljašima ako imaju nešto, vama novo, kao rješenje. Zdrava hrana je uz molitvu uvijek bila početak i kraj zdravog čovjeka. Ovaj osjećaj slobode od bolesti uma i tijela ne bih mijenjala za ništa na svijetu, zaista sve što Gospodin sastavi kroz trnje putuje do sunca, ali stigne. Hvala Ti veliki…-napisala je Nika na svom Instagram profilu.

Nika tvrdi kako su joj simptomi multiple skleroze nestali zahvaljujući vjeri u Boga, pozitivnom stavu i promjenom životnih navika. Naime, drži se načina prehrane koji zagovara aktivistica Helena Begenišić, a koji se bazira na tvrdnjama medicinskog medija Anthonyja Williama. Bazirana je na voću i povrću, hladno prešanim sokovima i hranu koja ne sadrži gluten, laktozu, kazein, šećer i jaja.

VIDEO Mirjana Bohanec-Vidović nominirana je za Večernjakovu ružu: "Govore mi, ovo je prvi puta da sve tri generacije zajedno gledaju našu seriju Dnevnik malog Perice"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije