Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratila se starom izboru

Antonija Blaće promijenila frizuru i oduševila pratitelje: 'Ovo ti uvjerljivo najbolje stoji'

Foto: Instagram
1/9
26.01.2022.
u 10:00

Nakon nekog vremena u kojemu je bila malo tamnije boje kose, odlučila je ponovno biti potpuna plavuša

Domaća voditeljica Antonija Blaće (42) na Instagramu se pratiteljima pohvalila novom frizurom koju je napravila tokom vikenda. Nakon nekog vremena u kojemu je bila malo tamnije boje kose, odlučila je ponovno biti potpuna plavuša, a transformacijom je i sama oduševljena.

"Opet potpuna plavuša", napisala je na engleskom pored videa.

U komentarima su se vrlo brzo nanizali komplimenti. "Plavo ti uvjerljivo najbolje stoji", "Lipo dite Šibenika", "Super ti stoji, Antonija", samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Inače, Blaće je prošlo ljeto izdala priručnik #LjetoBezParea u kojemu je surađivala s ekipom portala nutricionizam.hr kako bi zajedno dali najbolje savjete za zdrav život i gubljenje kilograma. 

Antonija je istaknula kako joj je posebno „sjelo“ kod suradnje s ekipom s nutricionizam.hr to što je dobila jelovnik prilagođen svom inače kaotičnom životu:

„Nikad nisam uspijevala odraditi tih 5 manjih obroka u danu, a osjećala sam neki pritisak da moram. Dok mi Bojan i ekipa nisu rekli – ne moraš. Složili su mi jelovnik koji me sada ne umara nego mi je gušt. Kroz cijeli taj novootkriveni gušt rađao se moj priručnik u koji sam uz njihove savjete implementirala i sva svoja iskustva kroz godine. Koji dio mi je bio najteži, što mi je najviše problema stvaralo, koje su to bile situacije u kojima sam bila u najvećim iskušenjima i slično. Drago mi je da ljudi dobro reagiraju na priručnik koji je zapravo moja osobna priča. Jer je jedino bitno – osjećati se dobro u vlastitom tijelu “.

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glazbenik godine

 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
17:06 26.01.2022.

Znači i ona ima pratitelje iliti obožavatelje🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

ČS
Čuvaj se senjske ruke
20:00 26.01.2022.

A što je sa njezinom novom ljubavlju? O tome ništa. U svakom slučaju totalno i beskrajno nevažna. osoba

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
21:17 26.01.2022.

Ružna s kosom ili bez

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije