Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi su sretni

Baby boom na domaćoj sceni! Ovo su bebe koje su poznate mame donijele na svijet 2023. godine

Foto: instagram
1/31
02.01.2024.
u 00:02

Mnoge poznate mame priznale su da su u drugom stanju, a neke od tih beba već su došle na svijet.

Ove godine dogodio se pravi baby boomu na domaćoj sceni. Mnoge poznate mame priznale su da su u drugom stanju, a neke od tih beba već su došle na svijet. Pjevačica Lana Jurčević rodila je u studenom. To je prva beba koju je dobila u vezi s partnerom Filipom Kratofilom, a spol i ime novorođenčeta još uvijek drže u tajnosti. Lana je pratitelje na društvenim mrežama često obavještavala o svom putu. 

Foto: Screenshot

- Četiri mjeseca nismo nikome rekli, baš nikome… Nastupala sam, imala koncerte, putovala, snimila spot i pjesmu - sve je bilo dobro, a onda sam nakon zadnjeg koncerta, zapravo koji dan nakon, završila u bolnici i tako su naše obitelji nažalost, umjesto lijepe vijesti, dočekale one za koje nisu znali kako da reagiraju. Niti su se smjeli veseliti, niti su smjeli pokazivali da se brinu i da su van sebe. Nitko nije znao ishod, iako nam prognoze bile - nikakve, napisala je Lana u blogu pod nazivom 'MOJE PUTOVANJE' i dodala kako duboko u sebi nije vjerovala u prognoze.

- Iz cijele ove faze, pod kožu su mi se, vjerovali ili ne, preko društvenih mreža uvukle neke žene koje nikad nisam upoznala, a postale su mi doslovno prijateljice kroz ovaj period. Isto tako i neke moje cimerice s kojima sam ležala u sobi... Pamtim toliko predivnih uspomena s njima i još uvijek si tipkamo svakih par dana. Ne smijem zaboraviti ni prekrasne sestre i većinu doktora s kojima sam došla u kontakt.. Bez brige - nisu svi bili naklonjeni meni, uvijek imaš neke kojima ‘ne legne’ tvoja pojava, tvoja energija, pitanja… i to je okej.

- I da ne ponavljam što sam pisala u objavama do sada, htjela bi reći samo jedno, što sam zaključila iz svog, a i primjera svake žene koja mi je pisala. I one koja je na kraju postala majka, ali i one koje nije. Psiha i naš mindset ima ogromnu ulogu u svemu što nam se događa. Ničiji život nije savršen i svaki ima svoje uspone i padove. Jedina je opasnost kad dozvoliš da te zakuca i ostaneš u toj rupi. Za svaki napredak je potreban neki naš napor. Moraš nekad se zainatiti i pokazati zube životu. Dovoljan je i onaj mali, zadnji atom snage za to, istaknula je Jurčević. 

Foto: Instagram screenshot

Rodila je nedavno i Fani Stipković. Fani i njen Hierro vjenčali su se u rujnu u Meksiku, na intimnoj ceremoniji sa samo 12 uzvanika, a maleni Nicolas na svijet je stigao u meksičkom gradu Guadalajari u Listopadu. Inače, Fani je ovo prvo dijete, dok njen suprug Fernando Hierro iz prijašnjeg braka ima dvoje djece, sina Alavara i kćer Claudiju. 

Foto: Ivana Planinić Ćurić

Prinova je stigla i u obitelj glumice i voditeljice Doris Pinčić Guberović. Samo dan nakon svog rođendana u rujnu, Doris je rodila svoje treće dijete, a prvo u braku s drugim suprugom Davorom Guberovićem. Voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' nije o ovoj trudnoći ni bebi puno pričala u medijima, te su spol i ime zasad nepoznati. 

12.06.2023., Stakorovec - Promocija knjige Danijele Martinovic "Tusiranje duse" u Vision Landiju u Stakorovcu. Marija Boric. Photo: Boris Scitar/PIXSELL
Foto: Boris Scitar/PIXSELL

Glumica Marija Borić Jerneić rodila je drugo dijete u listopadu. Marija i njezin suprug, istaknuti HDZ-ovac Branimir Jerneić, postali su roditelji djevojčice Rite. Malena je stigla u 9.32, teška 3570 grama i duga 49 centimetara. Inače, Marija i Branimir vjenčali su se 2019. godine, a godinu kasnije dobili su sina Roka. Vjenčanje ovog para odvilo se u  bajkovitom Wedding Resort Corberon u selu Mačkovec nedaleko od Zaprešića, gdje je na svadbenom slavlju uživalo njihovih 150 gostiju. Vjenčanje je bilo privatno, a na njemu su bili i brojni poznati uzvanici, kao što su Sandra Perković, Ana Maras Harmander i drugi.

Foto: Igor Šoban/Pixsell

Janica Kostelić rodila je u rujnu svoje drugo dijete. Da je naša proslavljena skijašica drugi put trudna, javnost je doznala ovog srpnja, a Janica je i ovaj put, kao i kod prve trudnoće, odlučila taj dio svoje privatnosti zadržati podalje od javnosti. 

05.12.2022., stadion Al Janoub, Al Wakrah, Katar - FIFA Svjetsko prvenstvo, osmina finala, Japan - Hrvatska. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Aleksandra Dojčinović rodila je prvo dijete u studenom ove godine u zagrebačkoj poliklinici Podobnik. Uspješna dizajnerica na svijet je donijela predivnu djevojčicu. Dolazak prinove kruna je ljubavi dizajnerice i njezinog dugogodišnjeg partnera dr. sc. Tomislava Madžara. 

Foto: instagram

Bivša radijska voditeljica i PR stručnjakinja Ecija Ivušić rodila je svoje prvo dijete koje je dobila s glazbenikom Goranom Beloševićem u prosincu. Ecija i Goran postali su roditelji dječaka kojem su dali ime Leo, a ove je vijesti par podijelio na društvenim mrežama. Ecija i Goran pozirali su u rodilištu s tek rođenim sinom te fotografije maženje podijelili na Instagramu. 
Zagrebačka glumica Katarina Madirazza postala je majka malene djevojčice koju je dobila sa suprugom, marketinškim stručnjakom Mislavom Madirazzom, a sretnu vijest objavila je na svom Instagram profilu. Glumica je objavila crno-bijelu fotografiju svoje djevojčice, a pored nje je napisala: - Čuvam te jubavi mala… Dobrodošla naša M, jedva smo te čekali. Naime, M predstavlja njezino ime, a već ranije je glumica otkrila da će djevojčicu nazvati Mara. 

Foto: Marko Lukunć/PIXSELL

Poduzetnica i bivša manekenka Anita Dujić Broadfoot travnju je postala mama po drugi put. Naime, Anita je tada rodila djevojčicu koju je nazvala Ella Skye, a prije toga dobila je i kćer Lily. Inače, Anita je od 2020. godine u braku sa Škotom Duncanom Broadfootom. Par je bračne zavjete izmijenio u Škotskoj. 

Foto: Instagram

Pravnica Adriana Ćaleta Car i suprug, nogometaš Duje Ćaleta Car krajem srpnja su objavili sretnu vijest da su dobili drugo dijete. Adriana je rodila 28. srpnja dječaka, a ponosna majka sada je svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila i nekoliko fotografija s krštenja i otkrila da je njihov drugi sin dobio ime Felipe. "Važan dan za nas", napisala je uz fotografiju koja prikazuje krsnu svijeću i košuljicu s natpisom Felipe. Supružnici već imaju od ranije i sina Maura. 

Foto: Instagram screenshot

Bivša sudionica showa 'Život na vagi' Ana Žderić i njezin suprug Dominik Kračun Dodo, koji je bio finalist pete sezone RTL-ovog showa "Život na vagi" roditelji su postali krajem svibnja, a njihova je djevojčica malo uranila na svijet. Ana je tada ispričala kako je Niku rodila kada je ušla u 35. tjedan trudnoće i dodala je kako je djevojčica zdrava i napredna iako je jako mala.

Foto: instagram

Kaja Vidmar, partnerica našeg bivšeg reprezentativca Šime Vrsaljka objavila je fotografiju kojom je otkrila da je rodila sina. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj Šime u naručju drži njihovog sina, a pored njih je njihova kći Viktorija.  - Moj svijet - napisala je Kaja uz ovu fotografiju ispod koje su se zaredale čestitke. Slovenska dizajnerica te poduzetnica i naš nogometaš s javnosti su sretnu vijest o trudnoći podijelili kada je Kaja bila trudna šest mjeseci i tada su otkrili kako im nakon malene Viktorije stiže sin. Šime i Kaja prvo dijete Viktoriju su dobili prošle godine u travnju, samo nekoliko mjeseci nakon što se doznalo da su u vezi.

Foto: Instagram

Anja Veber, bivša kandidatkinja showa 'Život na vagi', rodila je sina, a sretnu vijest podijelila je na društvenim mrežama. "Doborodošao nam", napisala je Anja i priložila fotografiju iz rodilišta iz koje je vidljivo da su sinu nadjenuli ime Liam. Dječak je rođen 29. lipnja u 12:15 sati, težak je 3655 grama, a dugačak 51 centimetar. Na prinovi su joj mnogi čestitali u komentarima pa tako i trener Edin Mehmedović, ali i voditeljica Marijana Batinić. "Čestitamo", napisali su.

Foto: Instagram

Bivša pjevačica grupe Feminnem Nikol Bulat postala je po prvi puta majka. Sretnu vijest objavila je na svom Instagramu objavivši prvu fotografiju na kojoj pozira sa svojim sinom. - Dobrodošao kući, dječače - napisala je bivša Feminnemka u opisu fotografije koja je nastala u Ujedinjenom Kraljevstvu. 

Foto: Facebook

Simona Mijoković, bivša manekenka, na svojem je Facebook profilu u ožujku otkrila kako je postala mama peti put. Simona je podijelila fotografiju iz bolnice na kojoj se vidi njezina ruka te ruka bebe. Bebu je dobila u braku sa suprugom Stanislavom Mijokovićem. 

18.12.2021., Zagreb - Udruga P.I.N.K. Life organizirala je blagdanski modni buvljak. Domace zvjezde iz javnog zivota donirale su odjecu. Ivana Misura Vlaovic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Bivša Miss Universe 2014. godine, Ivana Mišura Vlaović, i njezin suprug, nogometna legenda Goran Vlaović, dobili su svoje drugo dijete - kćerkicu.

- Rodila sam jučer, 5. siječnja, tako da smo beba i ja još uvijek u Petrovoj bolnici. Sve je prošlo u redu, rodila sam prirodnim putem kao i našu prvu kćer Vanu. Oporavak odlično prolazi, super se osjećam. Naša druga djevojčica se zove Kaja i svi je doma nestrpljivo čekaju - rekla je Ivana Mišura Vlaović za Story.hr

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije