Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubio mu djevojku

Ashton Kucther svjedočit će protiv opasnoga serijskog ubojice

ashton kutcher
pixsell
21.12.2010.
u 09:14

Glumac je prije deset godina pronašao svoju djevojku Ashley Ellerin u lokvi krvi u njezinu stanu. - Mislio sam da je to crno vino - prisjetio se Kutcher tragičnog događaja.

Glumac Ashton Kutcher morat će na sudu svjedočiti protiv opasnoga serijskog ubojice Michaela Gargiula koji je njegovu djevojku Ashley Ellerin prije devet godina brutalno izbo nožem u njezinu stanu. Ellerin je imala čak 35 ubodnih rana. Gargiula je optužen za još tri ubojstva ženskih osoba proteklih godina.

 Dosad je Kutcher rijetko govorio o tragičnom događaju i gubitku svoje tada 21-godišnje djevojke  koju je upravo on ponašao u lokvi krvi.

- Isprva sam mislio da je to crno vino, a onda sam shvatio da je to njena krv. Ležala je kraj prozora, oblivena krvlju - izjavio je Kutcher policiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije