Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLIJE FINALA

Antonija Blaće pokazala kako se zabavljala nakon Big Brothera: 'Ne znam kako zamišljate velike partyje'

Antonija Blaće
Foto: RTL
1/6
26.01.2021.
u 21:40

- Sad sam ovo nasla brišući slike iz mobitela. Ovo je bilo valjda pola sata nakon finala zadnjeg BB-a. Ne znam kako zamišljate velike partije nakon finala velikih showova, ali evo... Beauty squad and friends, napisala je Antonija

Voditeljica Antonija Blaće na svom je Instagram profilu objavile fotografije koje su snimljene nakon finala posljednje sezone Big Brothera. 

- Sad sam ovo nasla brišući slike iz mobitela. Ovo je bilo valjda pola sata nakon finala zadnjeg BB-a. Ne znam kako zamišljate velike partije nakon finala velikih showova, ali evo... Beauty squad and friends, napisala je Antonija pokraj fotografije na kojoj sjedi na prtljažniku otvorenog automobila i jede hamburger, dok njen suprug Hrvoje Brlečić stoji pokraj nje i pokriva lice rukom. 

Foto: Instagram screenshot

- Zamišljala sam kako imate svi domjenak u nekom restoranu ili tako nešto...ali nikako ovako, napisala joj je jedna pratiteljica, dok je glumica Lana Gojak dodala: "To je to! I nakon premijera tako! Odradiš službeni dio i onda krkaona".

 

Ključne riječi

Komentara 4

RO
romobil
05:37 27.01.2021.

Debilizacija Hrvatske nema granica....članak za Pulitzera.

HR
hrvoje367
07:10 27.01.2021.

Sad mi lakše,Antonija je dobro

JA
japa
08:14 27.01.2021.

A ko je Antonija Blaće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije