Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TELEVIZIJSKA ZVIJEZDA

Fanovi se opraštaju od 26-godišnje glumice koju su pronašli mrtvu u stanu

Foto: Instagram
1/8
26.01.2021.
u 14:14

Mlada južnokorejska glumica Song Yoo-jung pronađena je mrtva, a obitelj ne želi otkriti uzrok smrti

Južnokorejska glumica Song Yoo-jung preminula je u 27. godini života, javljaju strani mediji, a tužnu vijest potvrdila je i agencija Sublime Artist.

– Glumica Song Yoo-jung upravo nas je napustila. Bila je prijateljica koja nam je uvijek pružala sreću blistavim osmijehom i sjajna glumica s većom strašću od svih – napisali su ukratko u objavi na Instagramu ispod koje su uslijedili komentari sućuti i posljednji pozdravi.

Song je preminula 23. siječnja te je pokopana prema željama obitelji, ali za javnost nisu otkrili uzrok smrti.

Foto: Instagram screenshot

Kao 19-godišnjakinja debitirala je u ulozi modela kozmetičke tvrtke Estée Lauder, a onda je dobila ulogu u televizijskoj drami "Golden Rainbow" te nastavila nizati sporedne uloge u razdoblju od 2014. do 2017. godine. Posljednju je ulogu odigrala 2019. godine kao glavni lik drame "Dear My name".

Posljednjih je godina u Južnoj Koreji mnogo slučajeva smrti mladih umjetnika, poput K-pop zvijezde Kim Jong-hyuna koji si je život oduzeo u 27. godini života, u prosincu 2017. godine. U listopadu 2019. pjevačica Sulli pronađena je mrtva u svom domu. Imala je samo 25 godina. Kasnije te godine na isti način pronašli su i K-pop pjevačicu Goo Haru koja je imala samo 28 godina.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

KO
konfederacija
15:03 26.01.2021.

netrebaju ni otkrivat glimica mlada i zelena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije