Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika sreća u obitelji

Ante Todorić i njegova sedam godina mlađa partnerica Petra dobili su kćer

Foto: Mario Poje i Bojan Zibar
1/7
02.10.2023.
u 21:13

Ante Todorić u ožujku 2021. godine potvrdio je vezu sa sedam godina mlađom Splićankom u koju se zaljubio nakon razvoda od supruge Martine

U obitelji Todorić danas se slavi jer su Ante Todorić i njegova partnerica Petra dobili kćer. - Danas je poseban dan u mom životu jer sam sedmi put postala teta. Moj brat Ante i njegova partnerica Petra dobili su djevojčicu Piju prije par sati, rekla je za 24 sata Antina sestra Iva Todorić.  Ante Todorić u ožujku 2021. godine potvrdio je vezu sa sedam godina mlađom Splićankom u koju se zaljubio nakon razvoda od supruge Martine. Nakon što su pokrenuli zajednički biznis, poduzetnik Ante Todorić i splitska magistra ekonomije Petra Kaćunko slavili su četvrtu obljetnicu ljubavi i otkrili da se vesele rođenju djeteta - njegovog četvrtog i njenog trećeg. 

- Istina je, čekamo bebu. U petom sam mjesecu, iza mene je 21 tjedan trudnoće koju podnosim odlično. Po tom sam pitanju uistinu sretnica, nemam nikakvih tegoba i ako se tako nastavi, planiram raditi do zadnjeg dana - potvrdila je Petra u svibnju sretnu vijest za Gloriju

VEZANI ČLANCI

Inače, njih dvoje nedavno su pokrenuli i zajednički biznis, novu agenciju za nekretnine Regent Real estate agency.  Todorić i Kaćunko u posao su ušli zajedno s zajedno s partnerima i investitorima iz Njemačke. Riječ je o jedinstvenoj agenciji fokusiranoj na premium nekretnine koja nudi cjeloviti pristup prodavateljima i kupcima nekretnina te koja se u potpunosti vodi potrebama i željama klijenata. 

GALERIJA Pogledajte kako su se Marko Grubnić i Vlatka Pokos zabavljali na otvorenju kluba Hemingway 2009. godine

1/24

Kada se počelo raspadati poslovno carstvo obitelji Todorić paralelno negdje u isto vrijeme počelu su pucati i brakovi djece Ivice Todorića. Dok je afera Agrokor bila u samom jeku saznalo se kako se najstariji Todorićev sin Ante i njegova supruga Martina razvode nakon 15 godina braka u kojem su dobili troje djece Emu, Luciju te sina Ivicu. Bivša misica i najstariji Todorić u javnosti su slovili za skladan bračni par koji je i poslovno odlično surađivao, a kako ni Martina ni Ante nemaju društvene mreže poput ostalih članova obitelji Todorić, uspjeli su jedan dio svoje privatnosti zadržati dalje od očiju javnosti. Ante i Martina  vjenčali su se na zagrebačkom Gornjem gradu u crkvi svete Katarine u studenom 2002., a na svadbenom slavlju bilo je oko 300-ak uzvanika koje su zabavljali Jasmin Stavros, Jole i Kužiš stari moj. 

VIDEO Parni valjak s novim pjevačem prvi put nastupa u Zagrebu: 'Uvjeren sam da nas Aki odobrava s neba'

Komentara 1

Avatar Behemot
Behemot
01:08 03.10.2023.

Domoljubni biznis, prodavati hrvatske nekretnine strancima .. a što očekivati od Jugoslavena :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije