Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ocijenite pjesmu

ANKETA Što mislite o pobjedničkoj pjesmi? Nastup Leta 3 nikog nije ostavio ravnodušnim

Foto: Renato Branđolica/HRT
1/19
12.02.2023.
u 09:09

Pobjedu je, među 18 kandidata,  nadmoćno odnio Let 3 s pjesmom 'Mama ŠČ!' s kojom će nas predstavljati ove godine na Euroviziji u Liverpoolu. Svojim istaknutim scenskim nastupom i pjesmom ukupno su osvojili 279 bodova od žirija i publike.

Iza nas je još jedan izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije “Dora 2023.” koji se održao u sportskoj dvorani Marino Cvjetković. Pobjedu je, među 18 kandidata,  nadmoćno odnio Let 3 s pjesmom 'Mama ŠČ!' s kojom će nas predstavljati ove godine na Euroviziji u Liverpoolu. Ukupno su osvojili 279 bodova od žirija i publike.

Let 3 istaknuli su se u Opatiji svojom pjesmom, dolaskom u dvoranu, ali i scenskim nastupom. Članovi grupe na pozornici su se prvo pojavili u dugačkim neobičnim kostimima koje su za njih napravile Manuela Paladin Šabanović i Lana Letović Perčin. Započeli su pjevati, a potom je u jednom dijelu pjesme dio članova benda legao na pozornicu. Vratili su se svojim koreografijama, a na pozornici su se pojavili i s dvije velike rakete. Pred kraj pjesme članovi benda pokazali su kako se ispod dugačkih kostima nalaze nešto kraći prozirni kostimi sa šljokicama.

Dodajmo kako su članovi Leta 3 na Doru došli na traktoru. Naime, kako su ranije i najavili, do opatijske sportske dvorane Marino Cvetković članovi Leta 3 došli su na velikom zelenom traktoru na kojem je svjetlima bilo ispisano 'ŠČ', a pjesma je svirala u pozadini. Članovi benda vozili su se u prikolici, a na našminkanim licima isticao se žarko crveni ruž.

Uz Let 3 i 'Mamu ŠČ' nastupilo je još 17 izvođača. U Opatiji su tako nastupili Damir Kedžo s 'Angels and Demons', mlada pjevačica i glumica Meri Andraković pjevala je 'Bye, bye blonde', tu je bila i Martha May s pjesmom 'Distance', Tajana Belina nastupala je s pjesmom 'Dom', Đana s 'Free falin'', Boris Štok pjeva 'Grijeh'. Za nastup u Liverpoolu borila se i Maja Grgić s pjesmom 'I still live',  Patricia Gasparini 'I will wait', Krešo i Kisele kiše pjevaju 'Kme kme', Eni Jurišić 'Kreni dalje', a The Splitters 'Lost and found'. Za pobjedu na Dori borio se i Yogi s pjesmom 'Love at first sight', Detour i 'Master Blaster', Hana Mašić i 'Nesreća', Harmonija Disonance i 'Nevera', Barbara Munjas i 'Putem snova' te Top of the pop i Mario 5reković s 'Putovanjem'.

Nakon završene Dore na društvenim mrežama ne prestaju se nizati reakcije ljubitelja ovog natjecanja koje su podijeljene. Dio ih smatra da bi pjesmu trebalo diskvalificirati, a dio smatra da će Let 3 svojim nastupom odnijeti pobjedu u Engleskoj. Što vi mislite o pobjedničkoj pjesmi? Glasujte u našoj anketi! 

VIDEO Mrle i Prlja: 'Ako pobijedimo, morat ćemo malo srediti nastup da odgovara uvjetima Eurovizije'

Ključne riječi

Komentara 9

LU
lunar777
09:43 12.02.2023.

Let 3 nam šalje svoje ljevičarske političke poruke koje su u skladu sa svjetskim showbussinesom na čelu sa Hillywoodom.

HR
H.R.T.99
10:17 12.02.2023.

Traktorima nije pravac Opatija nego tamo negdje na istok.

SP
Stari panj
11:56 12.02.2023.

Let3 će biti idealan za trash show kao što je Eurovizija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije