Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji oduševljeni

ANKETA Maja ili Indira? Kome bolje pristaje ova hit frizura

Foto: Instagram
1/10
07.06.2020.
u 20:30

Indira se ovaj put odlučila za duži bob, frizuru koju često nosi i pjevačica Maja Šuput. Indirinim pratiteljima se svidjela ova promjena, pa je skupila gomilu lajkova i komentara pratitelja.

Pjevačica Indira Levak nakon izlaska iz karantene odlučila je malo promijeniti imidž, pa je pustila kosu, koju obično šiša na kratko.

Indira se ovaj put odlučila za duži bob, frizuru koju često nosi i pjevačica Maja Šuput. Indirinim pratiteljima se svidjela ova promjena, pa je skupila gomilu lajkova i komentara pratitelja. Većina ih je pohvalila Indirinu novu frizuru, te su joj poručili da joj malo duža kosa mnogo bolje stoji od kratke. 

'Izgledaš bolje i od Lepe Brene u najboljim danima' napisala je jedna obožavateljica, druga se nadovezala da se Levak nikako ne bi trebala vratiti na kratko. 

'Najbolja frizura do sada. Izgledaš sjajno' stoji u komentaru treće pratiteljice. 

Kojoj pjevačici bolje pristaje ove frizura?

Ključne riječi

Komentara 1

DO
don05
21:21 07.06.2020.

svaka je na svoj način simpatična , možda naše dvije naj pozitivnije pjevačice -tako da je svejedno koju frizuru furaju...Maja , Indira, samo naprijed...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije