Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila sve

RTL- ova voditeljica: Živce gubim čitajući mišljenja na Facebooku

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
07.06.2020.
u 14:36

Lijepa voditeljica donedavno je zbog situacije s koronavirusom iz vlastitog doma vodila zabavni kviz '10 pitanja', a sad je već spremna na povratak na posao. Blaće je otkrila da se ona i suprug unatoč skladnom braku ipak ponekad posvađaju.

RTL-ova producentica i voditeljica Antonija Blaće uskoro će proslaviti petu godišnjicu braka sa suprugom Hrvojem Brlečićem.

Lijepa voditeljica donedavno je zbog situacije s koronavirusom iz vlastitog doma vodila zabavni kviz '10 pitanja', a sad je već spremna na povratak na posao. Blaće je otkrila da se ona i suprug unatoč skladnom braku ipak ponekad posvađaju.

- Normalno da se posvađamo, ali to vam je presmiješno gledati jer se usred svađe pogledamo, budemo smiješni sami sebi jer se sad kao nešto prepiremo, počnemo se smijati, izljubimo se i nastavimo raspravu, samo bez svađanja. Jesmo, ja se i osjećam kao da sam u dream teamu -kazala je za tportal

Osvrnula se i na negativne komentare, te otkrila što ju može izbaciti iz takta. 

- Živce redovito gubim čitajući mišljenja na Facebooku koja me zapravo ni ne zanimaju, jer jedva da me i moje mišljenje zanima. Vijesti i politika dodatno me 'iznerede'. Smirim se pukim protokom vremena. Ode samo od sebe - otkrila je Antonija. 

Ključne riječi

Komentara 4

TK
Ten-kre
18:14 07.06.2020.

Hahahaha, Blaće, voditeljica. Nisam nao da se to sada tako zove.

DU
Deleted user
17:17 08.06.2020.

Lijepa voditeljica? ?? Imate li vi oči, pa kakvi su ovo članci, tko je ta Antonija Blaće osim što je bila u onom prvom Big Brotheru.....njezine najveće domete na TV može postići svaka prosječna mlađa osoba u RH...apsolutno žena bez ikakve dodane vrijednosti i osobina vrijednih pažnje nažalost...a neću ni spominjat njezinu dikciju i govor

Avatar saaarac
saaarac
22:51 07.06.2020.

Novinari i voditelji si već polako umišljaju da su elita društva, osobito s Nove i RTL-a. Valja podsjetit na činjenicu da je dotična postala "popularna" cirkusiranjem i kreveljenjem u notornom Big Brotheru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije