Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška situacija

Veliki skandal natjerao je bivšu loto djevojku da se povuče iz javnosti. Pala je u depresiju

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/7
07.06.2020.
u 11:30

No nekadašnja kraljica ljepote danas se smješka s reklame za kladionicu, ali kada pokušate saznati više...teško ćete pronaći neki podatak o tome što točno radi.

Najguglanija osoba u Hrvatskoj na kraju 2015. bila je bivša loto djevojka Tina Katanić.

No nekadašnja kraljica ljepote danas se smješka s reklame za kladionicu, ali kada pokušate saznati više...teško ćete pronaći neki podatak o tome što točno radi.

Bivša manekenka se u trećem mjesecu pojavila na fotografiji na Instagram profilu jedne naše poznate vizažistice, no ona sama profile na društvenim mrežama nema, a oni na koje nehotice naletite su - lažni.

Naime, nakon što je Tinina snimka procurila u javnost izazvala je golemi skandal, a ona je pala u depresiju i povukla se iz javnosti. Neki su tvrdili da je nekadašnja loto djevojka otputovala u inozemstvo, a brojni angažmani su joj otkazani.   Ipak u centar pozornosti vratila se 2016. kada je otkrila da je zaljubljena. 

1/11

- Sretna sam, ispunjena i zadovoljna. Lijepo nam je, uživamo zajedno - rekla je voditeljica u jednom intervjuu no nije htjela otkrivati više detalja, ipak kasnije se šuškalo da se radi o sarajevskom ugostitelju Berislavu Kramaru. On joj je navodno dao vjetar u leđa, podigao samopouzdanja i spasio je od depresije. Katanić je te godine dobila i novi angažman na Z1 televiziji, gdje je vodila emisiju 'Popodnevna mora'. Veza nije potrajala, prekinuli su 2017., a iako je viđena u društvu nekih muškaraca, vezu nije potvrđivala. U isto vrijeme glumila je u filmu redatelja i scenarista Anđelka Jurkasa 'Fuck Off I Love You' uz bok mnogim domaćim glazbenim i glumačkim zvijezdama.

Tumačila je djevojku koju od nasilnika brani njezin dečko. 
 

- Ovo je bilo zaista lijepo glumačko iskustvo. Čast mi je što sam dio filma i projekta jer osim velikih glumačkih imena, film je okupio i velikane s glazbene scene. Film na slojevit način progovara o muško-ženskim odnosima - komentirala je za jedan portal. Bivša manekenka se od tada ponovno povukla iz javnosti, no pojavila se u jednoj epizodi zabavnog showa 'Zvijezde pod hipnozom'.

 

Ključne riječi

Komentara 15

TP
tomo.peric.10
11:59 07.06.2020.

Svatko mora biti svjestan posljedica svoga rada.

MA
Masnica3
12:40 07.06.2020.

Slažem se da svatko mora snositi posljedice svojih postupaka ali su puno licemjerniji drugi koji prema drugim saucesnicima se odnose kao da nije bilo ništa.

Avatar Damating
Damating
11:39 07.06.2020.

Hah. Svijet je još uvijek licemjerno mjesto. Da je u istom "klinču" bio snimljen neki muški kolega, cijena bi mu , nakon kratkotrajnog kao fol zgražanja, porasla. Ne bi mu nedostajalo angažmana, a u depru ne bi pao sigurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije