Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elegantno

ANKETA Lejla Filipović i Maja Šuput u istoj haljini poznate dizajnerice - kojoj bolje pristaje?

Foto: Instagram
1/7
18.01.2024.
u 12:50

Haljina ima efektan detalj bijelog cvijeta na trbuhu i ova svečana haljina bila je odličan odabir za sezonu partyja u blagdanskom periodu koji je iza nas

Modna dizajnerica Martina Ješe svoj je brand Cataleya predstavila 2013. godine, te je s vremenom postala sve traženija i poznatija hrvatska dizajnerica čije krojeve i odjevne kombinacije vole mnoge poznate dame iz javnog i društvenog života Hrvatske. Jedna njezina haljina iz nove kolekcije je totalno zaludjela poznate Hrvatice.

Riječ je o crnoj, glamuroznoj haljini naziva Adele koju su u proteklih mjesec dana nosile Maja Šuput i Lejla Filipović. Haljina ima efektan detalj bijelog cvijeta na trbuhu i ova svečana haljina bila je odličan odabir za sezonu partyja u blagdanskom periodu koji je iza nas. Upravo u tom periodu nosile su ih Maja i Lejla. Pjevačica je haljinu Adele nosila na nastupu u Našicama te je ovaj model kombinirala s bijelim potpeticama, dok je Lejla haljinu nosila na jednom blagdanskom partyju te je za razliku od Maje uz ovu haljinu nosila elegantne crne čizmice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

Kada su ove outfite objavile na društvenim mrežama dobile su brojne komplimente za ovu haljinu. Martina Ješe poznata je po elegantnim kreacijama koje  naglašavaju liniju tijela te odlično funkcioniraju u dnevnim i u večernjim varijantama. Dizajnerica u kreiranju haljina uvijek vodi računa da se njezine klijentice u njima osjećaju slobodno i nesputano ne žrtvujući pritom eleganciju i glamuroznost.

Martina Ješe supruga je nogometaša Vedrana Ješe i dok su zbog njegove karijeri živjeli u inozemstvu Martina je bila posvećena djeci, a nakon povratka u Zadar odlučila je pokrenuti modni brend. U javnosti su ih često zvali dalmatinski Beckhami zbog Vedranovih tetovaža i frizure te Martinine kreativne modne strane. Martinin modni brend se kroz samo nekoliko godina etablirao na domaćoj modnoj sceni i poznate dame s naše estrade rado nose njezine kreacije pa u kreacijama branda Cataleya viđamo i Antoniju Stupar Jurkin, Jelenu Rizgu, Ninu Badrić i brojne druge slavne dame. 

VIDEO Matija Vuica: U tri naše posljednje minute rekla sam mu sve što sam mislila da je važno

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
16:01 18.01.2024.

A kaj Šaju Muput ne oblaći onaj topli...?

KU
kublajkhan
15:01 18.01.2024.

Kumici s placa stoji bolje neg ovim luftmadracima

BL
blackeder2022
15:09 18.01.2024.

Kako možeš uspoređivati Ferari (Lejlu) s Trabantom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije