Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OSAM GODINA

Angelina Jolie pomirila se s ocem

Angelina Jolie
Pixsell
11.11.2009.
u 19:38

Nakon osam godina razdvojenosti dvije glumačke zvijezde, oboje dobitnici Oscara, otac i kći Jon Voight i Angelina Jolie ponovo su u kontaktu

Jon Voight nije krio da mu teško pada razdvojenost od kćeri i to što ne viđa brojne unuke, ali već godinama su njegovi pokušaji da uspostavi bolje odnose s kćeri bili uzaludni. Čak joj je ljetos poslao DVD komedije u kojoj su 1982. oboje glumili, "Lookin' to Get Out", čim je izašla na DVD-u, i konačno ga je ona kontaktirala.

U zategnutim odnosima još od Angelinina djetinjstva, njih dvoje pokušali su se pomiriti i zajedno su glumili 2001. u filmu "Tomb Raider" (Voight je glumio lorda Crofta, oca Lare Croft), ali nakon toga je uslijedilo novo zahlađenje i Angelina J. Voight 2002. godine i službeno je promijenila ime u Angelina Jolie, odbacivši očevo prezime.

Navodno je za činjenicu da je baš Angelina nazvala oca, a ne obratno zaslužan Brad Pitt, koji je nju nagovorio da se pomiri s ocem.

Voight kaže da bi se volio s kćeri viđati i češće, ali da je sasvim zadovoljan što su međusobne svađe zaboravljene:

- U kontaktu smo. Ne baš redovito, ali volimo se i to je najbitnije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije