Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
farma

Andrijana stvara probleme na farmi, Maja isfrustrirana: ''Ta nonšalancija me izjeda!''

Foto: Nova TV
1/9
07.11.2020.
u 07:00

Čini se kako će tim sjenica imati puno problema s realizacijom zadatka, a već prvog dana problem im stvara Andrijana, koja kaže kako nije za takve zadatke te se ponudila da bude u kuhinji i pripremi topli obrok za farmere.

Na farmu je stigao mentor Jure i farmerima objasnio što ih čeka u narednom tjednu. Podijelio ih je u dva tima te kazao kako će jedan tim biti zadužen za izradu izvidnice u vinogradu, a to će raditi Tomislav, Prince, Sanja, Zdenka, Dora i Josip, dok će drugi tim, kojeg čine Maja, Silvio, Saša, Katarina, Stjepan, i Andrijana, biti zaduženi za izgradnju sjenice od trstike na plaži.

1/10

''Mi u timu imamo manju kombinaciju za konflikt nego što će oni imati u  drugom timu. Josip je tamo, a on voli konflikte'' kazala je Katarina te dodala kako vidi farmere iz svog tima: ''Silvio je inercija, Stjepan je umjetnik, Sali fali Tomo za bolju realizaciju stvari… ovako nećemo daleko dogurati''

Čini se kako će tim sjenica imati puno problema s realizacijom zadatka, a već prvog dana problem im stvara Andrijana, koja kaže kako nije za takve zadatke te se ponudila da bude u kuhinji i pripremi topli obrok za farmere. Andrijanin stav prema zadatku posebno je nanervirao Maju. ''Kad sam skužila da se mi tučemo kao majmuni i da nam fali jedna osoba u cijelom tom procesu, bilo mi je kao ono – pa zašto?'' uzrujana je bila Maja te dodala: ''Nije mi problem prihvatiti da netko nešto ne može, nego kad vidim tu neku nonšalanciju, mene to izjeda!'' Katarina je priznala kako su ona i Maja poprilično ozbiljno shvatile zadatak te su se najviše uzrujale da zbog Andrijaninog nesudjelovanja neće stići završiti na vrijeme.

''Nije ona loša zbog toga, jednostavno nije za fizički rad, ona je za kuhinju, sama je sebi odredila svoj dijapazon aktivnosti. Neće ona puno razmišljati, samo će se maknut'' izjavila je Katarina, a Andrijana je objasnila svoje viđenje situacije: ''Osjećala sam se tog momenta kao da ja nisam korisna, da ničemu ne pridonosim. Nije svatko za sve!'' Hoće li farmeri uspjeti izvršiti zadatke te tko će biti bolji, ne propustite doznati u narednim epizodama showa 'Farma More i Maslina'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije