Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi par

Ana i Dodo iz 'Života na vagi': Nije to bila ljubav na prvi pogled

Foto: Instagram
1/6
12.12.2020.
u 09:00

Moji su je raširenih ruku prihvatili jer je Ana velikodušna i divna osoba, rekao je Dominik.

Ana Žderić i Dominik Kračun bivši su natjecatelji showa "Život na vagi" koji su se zahvaljujući ovom showu i zaljubili. Dominik je objavio njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu i napisao zašto se zaljubio u Anu.

- Da vas upoznam sa svojom misterioznom djevojkom koja je postala jedna od najvećih motivacija u životu. Upoznavši nju vratila mi se vjera u ljude, ali i u ljubav koju sam davno izgubio. Moja draga Ana bila mi je najvažnija u ovom procesu, ona je jedina znala kroz što prolazim i kolika motivacija mi je potrebna da izdržim do kraja. Veoma sam joj zahvalan na svemu i postoji 101 razlog zašto sam tu curu zavolio najviše na svijetu. Da je više cura poput nje, svijet bi bio puno ljepši - dirljivo je napisao Dominik. Životna priča i borbenost bili su im zajednički na početku, a onda se polako između njih počela rađati ljubav.

- Ne možemo reći da je tjubav na prvi pogled nego da smo se s vremenom zaljubili jedno u drugo - rekli su Ana i Dodo u intervju za RTL. Kada su shvatili da je njihova veza ozbiljna odlučili su to podijeliti i s bližnjima u upoznati ih. - Moji su je raširenih ruku prihvatili jer je Ana velikodušna i divna osoba. Jako im je drago što se rodila naša ljubav jer znaju koliko to meni znači u životu - rekao je Dominik, a Ana je dodala:

- Moj tata mi je jednom prilikom rekao da mu je jako drago što sam upoznala Dominika jer je jako dobra osoba, komunikativna i jednostavna. Ako je meni Dominik dobar, onda je i on sretan zbog toga jer je svakom roditelju važna djetetova sreća. Da je moja mama danas ovdje među nama, vjerujem da bi joj srce bilo veliko kao kuća jer je htjela da ja jednog dana nađem nekoga tko me voli, poštuje i cijeni. Ali uvjerena sam da nas ona sada vidi s neba i da je neopisivo sretna zbog mene.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar drug Joža
drug Joža
10:12 12.12.2020.

To je bila ljubav na stražnji pogled :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije