Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRASNA GLUMICA

Ana Gruica podijelila fotografije s vjenčanja, pažnju opet ukrala njena haljina

Ana Gruica i Boran Uglešić
Foto: Instagram
1/15
24.08.2023.
u 15:30

Gruica je podijelila fotografije i snimku na kojima su ona, Boran i njihovi vjenčani kumovi, a koje je snimila vizažistica Ana Grgić. Dobro raspoloženi mladenci nazdravili su s kumovima, a najviše pogleda mamila je haljina koju je dizajnirala Matija Vuica.

Glumica Ana Gruica (38)  na instagramu je pokazala atmosferu sa svog crkvenog vjenčanja sa psihijatrom Boranom Uglešićem, koje je održano prije nekoliko dana u crkvi svetog Luke u Sitnom Gornjem u okolici Splita. 

Gruica je podijelila fotografije i snimku na kojima su ona, Boran i njihovi vjenčani kumovi, a koje je snimila vizažistica Ana Grgić. Dobro raspoloženi mladenci nazdravili su s kumovima, a najviše pogleda mamila je haljina koju je dizajnirala Matija Vuica.
Glumica je tijekom večeri promijenila tri haljine. Uz svaku je iskombinirala cipele stranih i domaćih brendova, Alaïa, Ledenko i Gia Borghini.

Foto: Instagram

Haljinu za prvi ples odabrala je iz kolekcije Ivice Skoke, dok je za ostatak večeri nosila kratku haljinu marke Solange London.
Nakon crkvenog obreda nastavili su slavlje sa svojim dragim gostima u restoranu "Maestro" na splitskim Bačvicama među kojima je bilo i dosta poznatih lica. Njihov veliki dan svojim su dolaskom uveličali i bivša manekenka Iris Livaja, TV voditeljica Marijana Batinić sa suprugom Matejem Pašalićem, pjevač Luka Nižetić, glumci Slavko Sobin i Nataša Janjić Medančić, dizajner Ivica Skoko, dizajnerica Matija Vuica u društvu partnera Jurice Popovića, bivša manekenka i supruga košarkaša Dina Rađe Viktorija Đonlić Rađa i brojni drugi. Mladence i njihove drage goste pjesmom je zabavljala Zorica Kondža.

VEZANI ČLANCI: 

Foto: Instagram

Inače, Ana i Boran u civilnom braku su već pet godina, a svoje prvo vjenčanje organizirali su u luksuznom hotelu Martinis-Marchi na Šolti i na intimnom vjenčanju bili su prisutni samo najbliži članovi njihove obitelji. Splitska glumica oduvijek je sanjala o tome da pred Bogom izmijeni zavjete sa svojim odabranikom, no to do sada nije bilo moguće jer je njezin suprug bio u crkvenom braku s prvom suprugom Dianom. Uglešić je nedavno dobio i crkveni razvod pa se na ljubav u dobru i zlu pred Bogom još jednom obvezao, ovog puta svojoj voljenoj Ani. 

VIDEO: Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

Komentara 3

SS
simpatican.simpa
16:41 24.08.2023.

Koliko dođe takva promocija u Večernjem, pitam za prijatelja iz Hercegovine , uskoro se ženi ?

Avatar MalenaB.
MalenaB.
16:22 24.08.2023.

Dajte ,najte ...ružniju haljinu nisam vidjela .

DI
DijeKusrač
15:54 24.08.2023.

Brzo će se oni rastati. Brzo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije