Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijetko pojavljivanje

Amal Clooney uhvaćena sa 75-godišnjom majkom, svima je jasno od koga je odvjetnica naslijedila ljepotu

Amal Clooney
Foto: IPA/PIXSELL
1/11
11.10.2023.
u 21:53

Baria se rijetko pojavljuje u javnosti, a kada to učini, to uglavnom uvijek bude u društvu svoje kćeri i zeta

Amal (45) i George Clooney (62) organizirali su dobrotvornu večeru, odnosno njihova organizacija The Clooney Foundation For Justice, a na njoj se pojavila i Amalina 75-godišnja majka  Baria Alamuddin. 

Baria se rijetko pojavljuje u javnosti, a kada to učini, to uglavnom uvijek bude u društvu svoje kćeri i zeta. 

VEZANI ČLANCI

Ovaj put uhvaćene su pri izlasku iz njujorškog hotela na putu za ručak, a svi troje kasnije su bili i na večeri u jednom njujorškom restoranu. Fotografije možete pogledati OVDJE.

Za ovaj događaj odabrala je haljinu s plaštem u ljubičastoj boji koja je imala sitno drago kamenje po rubu. Mnogi su primijetili njezinu nevjerojatnu ljepotu i eleganciju, unatoč godinama.

Inače, Baria Alamuddin je i sama iznimno uspješna novinarka koja je za svoj rad i nagrađena priznanjima, a radila je godinama i kao televizijska voditeljica i urednica.

Amal Clooney
1/7

Odvjetnica Amal rođena je u Bejrutu, u obitelji poštivanih i visoko pozicioniranih Druza. Svijet je 2014. godine s velikim zanimanjem pratio vjenčanje slavnog para u Italiji, a nikada nisu skrivali koliko vole tu zemlju. Clooneyjevi često borave u Italiji, naročito na jezeru Como, gdje imaju vilu, pa ne čudi što su njihova djeca naučila talijanski jezik. 

VIDEO Shrvana Simona Mijoković nakon smrti važne joj osobe: Za sve nas gubitak, ali za nebo dobitak

Komentara 1

Avatar krcedolac
krcedolac
04:56 12.10.2023.

Uhvaćena!? Medijski uvrebana. Hvala medijima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije