Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljski izlazak

David Beckham na premijeru stigao s obitelji, pažnju privukla njegova predivna kći

Beckham Premiere - London
Foto: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION
1/5
04.10.2023.
u 09:30

"Beckham" je miniserija u četiri dijela koja prati rast britanske nogometne zvijezde iz skromne obitelji u jednog od najprepoznatljivijih igrača svoga vremena na i izvan terena

David Beckham poveo je u utorak svoju obitelj na premijeru novog Netflixovog filma o svom životu, a na crvenom tepihu u londonskom Mayfairu pojavili su se njegova supruga Victoria Beckham i njihovo četvero djece.

"Beckham" je miniserija u četiri dijela koja prati rast britanske nogometne zvijezde iz skromne obitelji u jednog od najprepoznatljivijih igrača svoga vremena na i izvan terena.

Beckham Premiere - London
1/28

Serija prikazuje kako je sada 48-godišnjak izrastao u slavljenog sportaša te se preobrazio u medijski spretnu globalnu ikonu nakon sponzorstava i svoga braka s Victorijom Adams iz benda Spice Girls.

Foto: Doug Peters/PRESS ASSOCIATION

"Kad sam započeo karijeru 90-ih u Manchesteru, postojala je sjajna glazba i sjajna scene, a Manchester United bio je jedan od najuspješnijih klubova u nogometu. Podsjeća vas na nešto što je bilo vrlo posebno, i nadam se da će ljudi ovo gledati i osjećati se ponosno i da će ih podsjetiti na dobra sjećanja."

VEZANI ČLANCI: 

S prethodno neobjavljenim snimkama, dokumentarac se bavi i kontroverzama Beckhamova javnog i privatnog života.

"Zajedno smo 26 godina", rekao je o svojoj supruzi Victoriji, "imamo divnu djecu, osnivali smo poslove zajedno, no i dalje posvećujemo vrijeme jedno drugome. Znate, morate se truditi oko ovih stvari." "Beckham" se od srijede počinje prikazivati na Netflixu.

VIDEO Shrvana Simona Mijoković nakon smrti važne joj osobe: Za sve nas gubitak, ali za nebo dobitak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije