Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ponosna mama

Adriana Lima rodila kćer Siennu, obitelj Jarić presretna

lima rodila
Foto: Screenshot (Twitter)
1/3
Autori: , mvi/VLM
13.09.2012.
u 09:09

Marko i ja presretni smo što naša obitelj može poželjeti dobrodošlicu Sienni, a Valentina se raduje što je postala starija sestra, tvitala je mama Adriana

Brazilski model i jedna od najpoznatijih anđelica Victoria's Secreta Adriana Lima rano jutros rodila je svoju drugu kćer – Siennu.

Od kada se doznalo kako je 31-godišnja Adriana trudna, ona i njezin suprug srbijanski košarkaš Marko Jarić pobrinuli su se da u javnost ne izađe ni jedna informacija o bebi koju su čekali. Tako se sve do jutros, kada je sama Adriana na svom profilu na Twitteru objavila sretnu vijest, nije znalo kojega je spola beba, kako će se zvati ni kada se Adriana treba poroditi.

– Marko i ja presretni smo što naša obitelj može poželjeti dobrodošlicu Sienni, a Valentina se raduje što je postala starija sestra – tvitala je mama Adriana.

Adriana i Marko Jarić upoznali su se 2006. godine, a vjenčali tri godine zatim. Prvu kćer Valentinu dobili su 2010.  nakon čega je Adriana izjavila da je majčinstvo najbolji posao na svijetu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije