Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u omiljenom društvu

Adriana Ćaleta- Car nakon medenog mjeseca uživa u susjedstvu, pratitelje oduševila fotkom u badiću: 'Predivna'

Foto: Instagram screenshot
1/13
02.07.2022.
u 12:20

Lijepa Adriana objavila je njihovu zajedničku fotografiju, a opuštale su se na bazenu u popularnom ljetovalištu Portonovi. ''Bezuvjetno'', napisala je kratko uz fotografiju, a potom je podijelila i fotku u badiću koja je oduševila njezine pratitelje koji su joj uputili brojne komplimente.

Adriana Ćaleta- Car, supruga našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćaleta- Cara nakon medenog mjeseca u New Yorku godišnji provodi u susjedstvu, točnije u Crnoj Gori u društvu sestre Antonele s kojom je jako povezana.

Lijepa Adriana objavila je njihovu zajedničku fotografiju, a opuštale su se na bazenu u popularnom ljetovalištu Portonovi.
''Bezuvjetno'', napisala je kratko uz fotografiju, a potom je podijelila i fotku u badiću koja je oduševila njezine pratitelje koji su joj uputili brojne komplimente.

''Predivna'', ''Ljepotica'', ''Ajme slike'', ''Predivno'', pisali su pratitelji dok su neki ostavili emotikone srca i vatrica.

Podsjetimo, Adriana i Duje u potpunoj su tajnosti uplovili u bračnu luku još u svibnju prošle godine, a početkom lipnja su ponovili bračne zavjete.  Prošle  godine skromno svadbeno slavlje organizirano je na terasi dubrovačkog Revelina, uz najužu obitelj i prijatelje. Mladi par zaručio se tri mjeseca prije toga, a ubrzo nakon toga obznanili su kako čekaju svoje prvo dijete, malenog Maura koji je bio prava zvijezda vjenčanja.

Nakon raskošnog vjenčanja uputili su se na medeni mjesec u New York odakle je objavila nekoliko fotografija s poznatih lokacija poput Times Squarea, pulparnog kvarta Soho i Central Parka. Osim odličnih lokacija pohvalila se odličnim odjevnim kombinacijama koje su oduševile njezine pratitelje. 

VIDEO  Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije