Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
33 24°C
 • DESNO:

  Ti tzv. "civilizacijski koraci" su obično ponižavanje Hrvatskog naroda i relativiziranje vrijednosti domovinskoga rata koje provode neo-orjunaške političke strukture s jasnim ciljem obnove neslavnog "bratstva i jedinstva" kako bi se otvorio put prema stvaranju novih jugoslavija

 • Avatar Edgedancer
  Edgedancer:

  Već se dugo živi "korak naprijed" na razini "ispod" političara, što je u biti iznad njih. Osim političara i navijačkih skupina, živimo bez "rata". A to što netko očekuje 'bratimljenje', to se više nikad neće dogoditi!

 • weAreCro:

  Kakav civilizacijskih korak unaprijed? Šta smo mi Saudijska Arabija? Jednostavno 5 kolovoza obilježavamo dan kada je zaustavljen oružani teror nad hrvatskim stanovništvom a trajao je više od 4 godina... ponavljam više od 4 godina. Ako nije vrhunac civiliziranosti to što ... prikaži još! je u Hrvatskom saboru potpredsjednik vlade član stranke koja je rušila hrvatsku, to što manjine imaju sigurnih 8 mandata bez obzira na rezultate glasovanja što je svojevrsni presedan u politici jer u EU ne postoji sličan primjer, to što imaju novine u kojima blate sve hrvatsko i nitko im ništa ne može, to što su članovi vladajuće većine konstantno 20 godina. I onda nam neki autor željan pažnje kaže da trebamo napraviti civilizacijski iskororak, uzas od teksta.

Još iz rubrike Premium

President Trump Departs White House for Texas
James B. Foley

Snaga i otpornost političkih institucija SAD-a na velikom testu

Podizanje zastave Republike Hrvatske na kninskoj tvrđavi povodom obljetnice Oluje
Milan Ivkošić

Na marginama Oluje, u središtu suživota Hrvata i Srba

Međugorje je jedno od najpoznatijih rimokatoličkih hodočasničkih mjesta u svijetu
Darko Pavičić

Da nije bilo pape Franje, plan protivnika Međugorja ostvario bi se - zabranili bi ga

5