Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
104 11°C
 • Avatar MK3
  MK3:

  U stvari mi neznamo ali je Jelinić morao otići jer je Mason ili zato jer je nadređenog Masona odbio... Objašnjeno nam je jedno, ali Gabrić je taj koji je nečasnu radnju od Jelinića tražo a on Jelinić je taj koji ga je odbio...

 • Avatar MK3
  MK3:

  Andrea, Lunja i Bero danas predvodi Hrvatsku koja prelazi prag... Ovo je operacija bila koja je pokosila centar-desnicu za narednih 10 godina minimalno - ovo je pre komplicirano kud su nas izmanevrirali a narod su dodatno od referendumske mogučnost i ... prikaži još! izravne demokracije udaljili... Možda Tomu Medveda, Bušićku ili Škorića ove godine zapne otići na Sutjesku (kao Ivića prošle) pa tamo još jednom izjave da u politici HDZ-a i Vlade nema ništa lijevo (možda se tamo propude, možda tamo u njihovoj svijesti nikne klica, koja će označiti novo proljeće za centar-desnicu)... E sad kad nezadovoljni iz HDZ-a odpadnu, ima već netko ko je cijelu pravu desnicu ukrotio i doveo je pod vlastitu kontrolu - je Škoro stvarno to riješenje?

 • Jim West:

  Budimo realni, Miletić je brutalno i bestijalno kažnjen jer se svrstao protiv komunista. Tako je i pokojni Grubišić dobio po nosu. Rebić je bio član komiteta pa je mogao proći, a na sekretara Košića ne treba trošiti riječi.

Još iz rubrike Premium

Vojno i medicinsko osoblje zajedno s karabinjerima prevoze lijesove sa žrtvama koronavirusa
7
Milan Ivkošić

Je li pokopanima zbog korone najvažnije reći da su umrli u demokraciji?

DAVOR IVANKOVIĆ

Odgoda nabave aviona para srca, ali to je prije doviđenja nego zbogom borbenoj eskadrili

16
ANALIZA MIRKA GALIĆA

Iščekivanje dana poslije: Ne zna se kada će i po kojoj cijeni čovjek kupiti novi mir