Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
156 -3°C
  • javor11:

    Nitko ne sumnja u žrtve silovanja već u samozvane zastupnice tih žrtvi. Razne nazovi feministice koje grade svoje karijere i društveni utjecaj na nevolji tih žrtava, a istovremeno se financiraju iz državnog proračuna i eu fondova.

  • Berlioz:

    Predmnjevanje nevinosti je civilizacijski doseg i baš zato moramo propitivati žrtve, bez obzira o kojem se spolu radi i o kojem se krivičnom djelu radi. MeToo pokret je pokušao progurati ideju da se ženi uvijek mora vjerovati, čak i kada ... prikaži još! nema dokaza no to srećom (za sada) nije prošlo. Brojni su slučajevi dokazani na sudu gdje je žena lažno optužila muškarca za silovanje. Svaka optužba se mora dokazati. Ne može se čovjeku uništiti život bez dokaza.

  • Somelier:

    Stanković je u Nedjelju Veljači postavio pravo pitanje. Sve te glumice koje su se javile nakon toliko godina da su iskorištavane, gradile su na tome karijere. Danas kad su poprilično uvenule ajde opet malo publiciteta. Takovi slučajevi koji nisu direktno ... prikaži još! silovanje već pristanak zbog vlastitoga probitka morali bi imati rok zastarijevanja. Za mene je silovanje to što se dogodilo ovoj djevojčici ili ženama u Međimurju a da ne govorim o silovanju žena u ratu.

Još iz rubrike Premium

Davos
2
SILVIJE TOMAŠEVIĆ

Ovaj bi Davos mogao ući u anale kao prekretnički za zelenu ekonomiju

Andrej Plenković
IVAN HRSTIĆ

Usprkos najavama, Plenković neće imati hrpu izazivača

16
Papa Franjo
DARKO PAVIČIĆ

Vatikan gura hrvatske biskupe u ekumenizam sa SPC-om

20