127 9°C
  • javor11:

    Nitko ne sumnja u žrtve silovanja već u samozvane zastupnice tih žrtvi. Razne nazovi feministice koje grade svoje karijere i društveni utjecaj na nevolji tih žrtava, a istovremeno se financiraju iz državnog proračuna i eu fondova.

  • Berlioz:

    Predmnjevanje nevinosti je civilizacijski doseg i baš zato moramo propitivati žrtve, bez obzira o kojem se spolu radi i o kojem se krivičnom djelu radi. MeToo pokret je pokušao progurati ideju da se ženi uvijek mora vjerovati, čak i kada ... prikaži još! nema dokaza no to srećom (za sada) nije prošlo. Brojni su slučajevi dokazani na sudu gdje je žena lažno optužila muškarca za silovanje. Svaka optužba se mora dokazati. Ne može se čovjeku uništiti život bez dokaza.

  • Somelier:

    Stanković je u Nedjelju Veljači postavio pravo pitanje. Sve te glumice koje su se javile nakon toliko godina da su iskorištavane, gradile su na tome karijere. Danas kad su poprilično uvenule ajde opet malo publiciteta. Takovi slučajevi koji nisu direktno ... prikaži još! silovanje već pristanak zbog vlastitoga probitka morali bi imati rok zastarijevanja. Za mene je silovanje to što se dogodilo ovoj djevojčici ili ženama u Međimurju a da ne govorim o silovanju žena u ratu.

Još iz rubrike Premium

Vukovar
BUDIMO PAMETNI

Do kada će Vukovar biti pomoćno sredstvo u borbi protiv svakodnevice

Krešo Beljak o ukidanju HRT pretplate
SUD JAVNOSTI

Antikoruptivni savez za budale u kojem je Beljak svijetli primjer

Solarne ploče
JULIJE DOMAC

Zašto je logika nesavladiva disciplina u Hrvatskoj?