Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
31 10°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • krademoimiloradaljubimo:

    I što kažeš, Hrstiću...neki podstanar će financirati obnovu pet Josipovićevih stanova od 100-200 kvadrata, nakon čega će ostati podstanar?

  • tomislav10:

    Minimum što bi budući Zakon o obnovi trebao razlikovati je čemu služi nekretnina koju treba obnoviti. Ako ne služi za stanovanje vlasnika iste ne bi se smjela obnavljati novcima poreznih obveznika.

  • stefj:

    Nije to nikakav neoliberalizam, to je zdrav razum. Svi mi ćemo popraviti temelje, tj. potporne zidove privatnih zgrada, time ćemo tim ljudima dignuti cijenu kvadrata njihovih stanova, odnosno, njihove privatne imovine... I sad što? Ne smijemo radi toga niti prigovarati? ... prikaži još! Čak i radi toga nas prozivaju? I to u najgoroj sindikalnoj formi proglašavajući sve takve groznim liberalima i populistima... Taj pristup nije niti solidarnost, niti socijalan moment, čak nije niti socijalizam, već čisti komunizam... Naši unuci i praunuci će to plaćati, a neće imati nikakve koristi, već naprotiv, ako će netko od naših potomaka htjeti kupiti stan u centru morat će ga puno skuplje platiti... I sad moramo biti sretni?... Svi se tu pozivaju na solidarnost, a oni sami prvi nikada ne bi nešto uplatili u fond solidarnosti. Kao što nisu uplatili niti razni koji prozivaju vladu (npr. prije Maras, danas Tomašević, Peović ili slični), a vjerojatno nije niti novinar ili urednik...

Još iz rubrike Premium

BORIS BECK

Razjašnjena je uloga mita – on je ključan za instant-uspjeh

Democratic National Convention - Day 4
Borislav Ristić

Priča o sinu koji je prodao čitav svijet

Papa Franjo
SILVIJE TOMAŠEVIĆ

'Grešnik može postati svetac, a korumpirana osoba ne'