76 4°C
 • Avatar U_hljeb U gsg vg
  U_hljeb U gsg vg:

  'Mali krug ljudi namješta si poslove na račun domovine i slobode...' zato nemaju volje i vremena skupiti dokaze i podići optužnice 27 godina nakon njih.... zločini iz 40-ih su prošli nekažnjeno....zašto ne i ovi....

 • mobitel20:

  Tekst je dobar. Cak i hrabar uzimajuci u obzir to da je Penava 100% u pravu ! I moja malenkost godinama pise o JUGONACIONALISTICKOM DORHu kao rak rani Hrvatske. Selektivna "pravda" njihov je modus operandi. Ista struktura je na svim ... prikaži još! razinama DORHa! Pa njima je "portparol" ,desetljecima vec, notorni jugosloven Vuk Djuricic! Koja je uloga glasnogovornika takve institucije!? Kad ste ga vidjeli na presici !? Da daje izjavu !? Naravno,njegov posao je da protuzakonito dila informacije istoj toj strukturi u medijima i da stvaraju sliku kakvu stvaraju ! Nazalost, HDZ to ne rjesav jer je i on rob te strukture ! Isto radi i Obuljenka u kulturi i medijima! Bozinovic je postavljen da se nebi slucajno demontirala struktura postavljena od Ostoje i Orepica! Bosnjakovic ima ISTU ulogu u krivosudju, a zauzvrat mu dozvoljavaju da zakonima , ovrsnim pogotovo, pogoduje "advokatskoj" i biljeznickoj mafiji i da blokira sve STVARNE pomoci blokiranima kojima deru kozu s ledja i prisiljavaju na iseljavanje! To, uz ovo Penavino, jesu djela VELEIZDAJE ! Valjda cemo jednom "osvojiti i rascistiti HDZ", i dovesti jos hrvatskih snaga pa privesti ovu ekipu pred lice prave pravde !

 • Muncimir:

  Drugovi iz Hrvatske koji kontroliraju sve institucije u Hrvatskoj štite svoje drugove iz Beograda koji su odgovorni za ratne zločine u Hrvatskoj. UDBA je jedna velika sretna obitelj. Sve je rekao Plenković “sukobi u ovoj regiji”.

Još iz rubrike Premium

Koridor
josip bohutinski

Na koridoru 5c stvari su se napokon pomaknule s mrtve točke

IVANA RIMAC LESIČLI

Zakon o pobačaju opet kao sredstvo političarenja i podjela

10
Vladimir putin
Milan Ivkošić

Hrvatsku vode ljevičari, a Poljsku katolici, zato ju je krivotvorinama trebalo ocrniti

14