Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled: Toni Ivanišević

Prijete oduzimanjem zlata mladim košarkašima zbog kloniranja

Mladi košarkaši
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/4
25.08.2018.
u 11:13

Možda sa Srbima zaojkaju i Plenki i Marić: “Laže selo, lažu ljudi, lažem i ja, puk se čudi”, a mogla bi i Martina Dalić

SUBOTA, 18.8.

Urota protiv hrvatskog sporta se nastavlja. Nakon što je Europska atletska federacija zaprijetila zabranom natjecanja Sandri Perković, jer je obesmislila svoju disciplinu u kojoj stalno pobjeđuje, sada prijete oduzimanjem zlata mladim košarkašima zbog kloniranja! Španjolci, koji su od naših izgubili U16 europsko košarkaško finale, tvrde da je mali Roko Prkačin, zapravo klon tate Nikše Prkačina! Naši odbacuju takve insinuacije i poručuju da nisu oni krivi što je mali “isti ćaća”!

NEDJELJA, 19.8.

E, da je Hajduku moći klonirati nekoga od svojih biših igrača! Ovako, pokrivaju se s onim što imaju, a pokrivač im je sve kraći. Na Poljud je stigla “uvijek neugodna” Gorica i odnijela tri boda! Odmah su krenuli napadi na projekt “narodnog Hajduka”, a u javnosti su se javili provjereni spasitelji i vizionari, poput Keruma i Štimca. Zašto šute Sanader i Vidošević? Čelnici udruge “Naš Hajduk”, zabarikadirali su se na Sjeveru i poručuju da će prvu petoljetku izgurati do kraja!

PONEDJELJAK, 20.8.

Ministar zdravstva Milan “malo mi za sriću triba” Kujundžić, poručuje da je mladi Matteo Ružić, nasred ceste u Zaprešiću, umro zbog problema s astmom i srčane mane, te da “sustav nije zakazao”. Uf, sada nam je laknulo! Ministar je doadao da je Hrvatska “pri vrhu u Europi, po broju liječnika” i da Mattea “nitko ne bi mogao spasiti”. Problem je jedino što to nikada nećemo saznati, jer liječnika u medicinskom timu koji je došao pomoći Matteu nije bilo.

UTORAK, 21.8.

Današnji Dan velike nužde, obilježen je bacanjem govana na zgradu Vlade RH i bacanjem pelena na stajalištu na autocesti. Govna na najpopularniju hrvatsku instituciju bacila je novinarka Iva Anzulović, a iskorištene dječje pelene, na odmorištu pored benzinske crpke na autocesti i 20 metara od kante za smeće, kćerka mađarskog predsjednika Orbana. Neki su tražili da se Rahel Orban kazni, ali s tim treba oprezno. Ako su pelene bačena pored mađarske, INA-ine pumpe, onda je sve u redu!

SRIJEDA, 22.8.

Veliki uspjeh hrvatske arheologije! Otkriveni radnici u Puli i Rijeci! Veliko arheološko otkriće, nalazi se na mjestima, koja su naši preci nazivali brodogradilištima i na kojima su, nadam se da sjedite, gradili brodove! Kada su arheolozi upitali radnike treba li im nešto, oni su uglas povikali da im treba plaća za njihov rad. Da ne povjeruješ! Pa ljudi moji, da su radnici u Hrvatskoj primali plaće, ne bi nam industrija i brodogradnja bili arheološki pojmovi...

ČETVRTAK, 23.8.

Sucima u Slavonskom brodu ništa nije sveto. Osudiše požeškog gradonačelnika Darka Puljašića na 6 mjeseci uvjetno, samo zato što je poštivao hrvatsku tradiciju i zaposlio kuma bez natječaja! A što je trebao? Kumu okrenuti leđa? I još u presudi stoji da će ga baciti u rešt, ako u roku godinu dana ponovi djelo! Znači, čovjek treba izdržati godinu dana da dužnosti i ne zaposliti nijednog kuma, rođaka, tetku ili prijatelja bez natječaja... I onda se čudimo što nam mladi odlaze.

PETAK, 24.8.

Srbi bi malo ojkali u Petrinji, a zabranitelji ne daju, pa su Srbi premjestili manifestaciju za mjesec studeni, doka se malo strasti ne smire i dok netko ratnim veteranima ne objasni da je ojkanje kulturna tradicija i hrvatskog i srpskog naroda, pod zaštitom UNESCO-a. Polako. Možda sa Srbima zaojkaju i Plenki i Marić: “Laže selo, lažu ljudi, lažem i ja, puk se čudi”, a mogla bi i Martina Dalić: “Sve je znao Plenki, moja sreća, sada kaže da me se ne sjeća.” Oooooooooj!

VIDEO: Novinarka pred Vladu bacila kantu izmeta

Komentara 8

Avatar korona
korona
11:45 25.08.2018.

Tebe muče srbi u Petrinji,a ne mući te to što MP tomson me može pjevati u Puli.Baš ti koji bi danas ojkali ti su jučer ojkali sa minibacačima,topovima bajunetama i ostalim naoružanjhem po Petrinji.

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
16:08 25.08.2018.

Ovo samo mama može volit.

GU
Gustirna
14:50 25.08.2018.

Promasio ti bre celo ojkovanje...racanova burazerija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije