Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija na tužbu ministra Kujundžića

Jovanović: Ne postoji kazneno djelo obmanjivanja i zastrašivanja javnosti

Željko Jovanović
Patrik Macek/PIXSELL
24.08.2018.
u 15:27

Nadam se da je Kujundžić upoznat s ovim člankom Kaznenog zakona. Jer on je učinio upravo to - lažno je prijavio kazneno djelo, navodi Jovanović

Saborski zastupnik SDP-a Željko Jovanović ocijenio je danas, komentirajući tužbu ministra zdravstva Milana Kujundžića protiv njega, Ines Strenje Linić i Bože Petrova zbog njihovih istupa nakon smrti 22-godišnjeg Mattea Ružića, kako ne postoji kazneno djelo obmanjivanja i zastrašivanja javnosti, koje Kujundžić navodi kao razloge za tužbu, pa se to može smatrati zloupotrebom "kojom se želi baciti krimen na političke konkurente i ušutkati kritičare".

"Nadam se da je Kujundžić upoznat s ovim člankom Kaznenog zakona. Jer on je učinio upravo to - lažno je prijavio kazneno djelo. U nekim davnim 'mračnim' vremenima to je bila omiljena metoda bahatih političkih moćnika za ušutkavanje političkih neistomišljenika", navodi Jovanović.

"Kujundźićev mentalni sklop upravo tako funkcionira. Nesposobni ministar koji zloupotrebljava položaj i moć za obračun s oporbenim političarima. Plenkoviću što čekaš? Je li se tajnica vratila s godišnjeg odmora da pripremi papire za razrješenje Kujundžića? Jer za svakog oporbenog političara Kujundžić je dar s neba! Da ga nema trebalo bi ga izmisliti", ustvrdio je Jovanović.

Komentara 7

KA
kamenjar0404
15:59 24.08.2018.

Kakva je ovo osoba i komu je bitno njegovo mišljenje i proseravanje kada mu nije smetalo a možda je uživao u paljenju hrvatske zastave !!!!

TR
TrvtkoKomadina01
16:07 24.08.2018.

Postoji li kaznenio djelo kada su nakon pada vukovara jovanovićevi četnici po Rijeci orgijali i prijetili obiteljima hrvatskih branitelja na bojištu. Kolike traume nose ta djeca i danas kao odrasli ljudi i njihove obitelji ? Tko će za to i kada odgovarati ?

Avatar Mi sami
Mi sami
15:42 24.08.2018.

Sama tvoja pojava me zastrasuje močvarni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije