44 23°C
  • Deleted user:

    druze galicu upravo vi modelirate povijest za potrebe politike 1. srbija i crna gora su izvrsile brutalnu agresiju na hrvatsku uz pomoc 90% pupavaca 2.krvavi rat se vodio na teritoriju hrvatskom 3.u ratu je izginilo oko 29 000 hrvata 4.ratna ... prikaži još!a steta je u milijardama eura O tomu treba pisati a u isti kontekst stavljati hrvate i srbe je degutantno...jedino ako pisete za novac toliko o vasem i pupavcevom modeliranju dok su zivi hrvatski branitelji slaba vam je glina za modeliranje

  • zlatan456:

    Kad smo već kod Poljske, ona u 2. svj. ratu nije postojala. Sve je to bila jedna država, Grossdeutsches Reich. Prema tome, logori nisu bili poljski.

  • mksdk:

    Članak predstaavlja čistu i nepatvorenu falsifikaciju povijesti i to u svakom svom segmentu. 1. Poljska se nema što ispričavati za holokaust jer ga nije ni počinila, direktno ili indirektno. 2. Nitko se nema što ispričavati za holokaust jer se on ... prikaži još! nije ni dogodio. 3. Naslovna slika sa ovim neslavnovladajućim heretikom je također manipulacija i pokušava od čitateljstva sakriti činjenicu da papa koji je tada bio na čelu Katoličke Crkve (papa Pio XII) nikada nije htio optužiti Njemačku za holokaust (što je razlog zašto ga židovi mrze iako im je pomagao). 4. A ako već stavljate sliku pape u logoru, onda ste mogli staviti i sliku Ivana Pavla 2 gdje moli pred pločom na ulazu u Auschwitz na kojoj piše da je tamo ubijeno 4.000.000 ljudi (od toga najmanje 2.000.000 Židova) tako da imamo svjedočanstvo o manipulaciji jer danas i službeni povjesničari govore o 700.000 stradalih (što također nije istina). Uglavnom, loš članak.

Još iz rubrike Premium

Bosanskohercegovačka književnica Martina Mlinarević Sopta
21
Renata Rašović

Nije Martina Mlinarević Sopta invalid, nego oni koji je blate

Angela Merkel i Viktor Orban
Tomislav Krasnec

Mađari slave rušenje jedne i dizanje nove žice, a mađarevići ih u tome samo slijede

5
Ilustracija
Goran Gerovac

Pozdravljam drakonske kazne za vozače-ubojice, ali što kad državu voze pijani i još u krivom smjeru?!