Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
11 2°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • Shadow_:

  Ako se pojavi dokaz..koja teza i istraživačko novinarstvo...evo ti dokaz i tema za istraživanje i kamo ide ovaj krak tj ide prema DORHu i možda još nekom iz vlade jer pare za Kovačevića je skrivao i Goran Puklin, koji nije ... prikaži još! posebno poznat javnosti, ali je svakako zanimljiva činjenica da se radi o suprugu dugogodišnje tužiteljice, zamjenice županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu Mirele Alerić Puklin. Riječ je, inače, o jednoj od tri tužiteljice koje su pisale optužnicu u slučaju Agrokor. Tu su svi umočeni i DORH i vjerojatno netko iz vlade .. istražujte rade to a ne baviti se ko je šta ko požderao i popio dole .. nebitno je i ovo prepucavanje Milanovića sa svima ostalima ... hoćemo pravo istraživačko novinarstvo i prave teme u rangu hollywoodskih političkih trilera.. ne BigBrother gluposti ..

 • Avatar Asterix
  Asterix:

  Koji bi to novinar poželio opoziv Milanovića, nepresušno vrelo naslovnica. Svih je potisnuo s naslovnica... da nije njega još bi korona bila udarna vijest.

 • Axis Mundi:

  Ne treba tu puno filozofirati. Svi visoki i uvaženi sudionici "intimnog klupskog druženja" za vrijeme kad je običnom puku bilo znatno smanjeno kretanje, doduše bez proglašenog izvanrednog stanja, ali mora se priznati da nije bilo ni potrebno jer su gotovo ... prikaži još! svi građani pokazali visok stupanj suradljivosti (koji se nastavlja i dalje, osjetno je manje ljudi po ulicama, u kafićima itd.) - trebaju dati ostavke ili biti opozvani. Nije mi samo jasno što je spomenuta cijenjena slikarica Jagoda Buić tamo radila, koji je to neodgodiv poriv bio za druženje u to specifično vrijeme? Svi zajedno, dakle - bez dezinficijensa, bez razmaka, bez distance u ekstra malo prostoru. Slikarica nije dužna objašnjavati, ali visoki vladini dužnosnici i visoki dužnosnici jesu. Ovo je samo vrh sante leda, dalje možemo samo "dodavati slike".

Još iz rubrike Premium

Szajer, senior member of Fidesz party delivers his speech in Budapest
18
TOMISLAV KRASNEC

EU im je samo bankomat i mjesto za izlet na gej orgije

DRAŽEN LALIĆ

Svijet bez alternative gdje novac i politička moć uvjeravaju da su oni koji traže promjene luđaci

SILVIJE TOMAŠEVIĆ

Fincima ne bi Kinezi gradili most

11