122 22°C
 • zbog_ove_situacije:

  Pa i mi građani smo takvi... nedostaje nam ne samo socijalnodruštvene odgovornosti nego nam nedostaje i pristojnosti prema najbližima. Mi smo usavršili lažni uspjeh i nepristojnost. Rezultat svega toga jest to, da pojedinci ne drže puno do svoje osobnosti.

 • Avatar comparator
  comparator:

  S tim milijardama su komunisti održavali lažnu nadu o mogućnosti opstanka i lažnoj vrijednosti brodogradnje kao razvojne grane . Ujedno su se komunisti zavaravali međusobno o nadmočnosti ideji kolektivnog uma njihove partije. Lijeva ideja Istre umire s propašću brodogradnje i ... prikaži još! i u tu temu nije se usudio dirnuti nitko pa ni Tuđman. Šteta za Istru što tako sporo sazrijeva ali i razlozi što je tome tako su duboki i moramo priznati kompleksni pa ih nije bilo uputno dirati. Primorje ,Kvarner i Rijeka neprestano su na meti Talijanima ,Mađarima , Srbima , Slovencima ali i svim neprijateljima Hrvatske pa koriste naše slabosti i pomažu naše neprijatelje i naravno petu kolonu kako bi nas oslabili i posvađali. Brodogradnja je hranila te naše neprijatelje ,a radnici su samo trebali biti privid nekoga koga ta brodogradnja čuva. Naravno da ona to nije čuvala nego ih je držala kao taoce kojim su lokalni političari mahali kao adutom . No od svih radnika koje mediji prezentiraju viđamo tek sindikalca s rinčicom u uhu koji naravno radi za interes uprave .

 • Deleted user:

  pravi se našao napisat članak o lopvštini. nisi li upravo ti agitirao protiv referenduma koji je trebao ove lopove poslati u ropotarnicu.je li iv na večernjem mislite da su svi lošeg pamćenja pa pišete ovakve članke.

Još iz rubrike Premium

Zagrebčanka Masumi Shimooka Štiglić dobila visoko japansko odlikovanje
11
JAPAN ĆE JE ODLIKOVATI

Zbog ljubavi došla u Hrvatsku: 'Ovdje mi je svugdje lijepo, ali č i ć su mi i danas teški'

Prošlogodišnji prosvjed protiv Vatikanskih ugovora
Darko Pavičić

Kritički krugovi u Crkvi drže da je kleru novac usalio srca

10
izbori
iva puljić-šego

Što prije izbori za Pantovčak, to bolje za sve nas

6