Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
141 18°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
 • zbog_ove_situacije:

  Pa i mi građani smo takvi... nedostaje nam ne samo socijalnodruštvene odgovornosti nego nam nedostaje i pristojnosti prema najbližima. Mi smo usavršili lažni uspjeh i nepristojnost. Rezultat svega toga jest to, da pojedinci ne drže puno do svoje osobnosti.

 • Avatar comparator
  comparator:

  S tim milijardama su komunisti održavali lažnu nadu o mogućnosti opstanka i lažnoj vrijednosti brodogradnje kao razvojne grane . Ujedno su se komunisti zavaravali međusobno o nadmočnosti ideji kolektivnog uma njihove partije. Lijeva ideja Istre umire s propašću brodogradnje i ... prikaži još! i u tu temu nije se usudio dirnuti nitko pa ni Tuđman. Šteta za Istru što tako sporo sazrijeva ali i razlozi što je tome tako su duboki i moramo priznati kompleksni pa ih nije bilo uputno dirati. Primorje ,Kvarner i Rijeka neprestano su na meti Talijanima ,Mađarima , Srbima , Slovencima ali i svim neprijateljima Hrvatske pa koriste naše slabosti i pomažu naše neprijatelje i naravno petu kolonu kako bi nas oslabili i posvađali. Brodogradnja je hranila te naše neprijatelje ,a radnici su samo trebali biti privid nekoga koga ta brodogradnja čuva. Naravno da ona to nije čuvala nego ih je držala kao taoce kojim su lokalni političari mahali kao adutom . No od svih radnika koje mediji prezentiraju viđamo tek sindikalca s rinčicom u uhu koji naravno radi za interes uprave .

 • Deleted user:

  pravi se našao napisat članak o lopvštini. nisi li upravo ti agitirao protiv referenduma koji je trebao ove lopove poslati u ropotarnicu.je li iv na večernjem mislite da su svi lošeg pamćenja pa pišete ovakve članke.

Još iz rubrike Premium

Zagreb: Gradonačelnik Milan Bandić obišao crkvu sv. Marka oštećenu u potresu
2
IVAN HRSTIĆ

Za glasove Bandićevih birača treba delati i biti solidaran barem kao on

Zagreb: Posljednji ispraćaj gradonačelnika Bandića
BORIS BECK

Zašto je Bandić i u smrti politički ambivalentan

2
Sveta misa ispred potresom porušene crkve sv. Nikole i Vida u Žažini
DARKO PAVIČIĆ

I praksa i istraživanja pokazali duhovnu glad u pandemiji koronavirusa