Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Upravljanje dnevnim financijama iz sigurnosti vlastitog doma

PBZ
Foto: Shutterstock
1/5
06.04.2020.
u 16:32

Mnogima od nas svakodnevica se značajno promijenila uslijed epidemije izazvane koronavirusom, a ujedno se promijenio i način kako funkcioniramo te obavljamo uobičajene aktivnosti.

U ovim okolnostima prioritet je odgovorno se ponašati prema sebi i drugima, odnosno što više paziti na vlastito zdravlje te zdravlje i sigurnost bližnjih. To također podrazumijeva da iz sigurnosti vlastitog doma obavljamo što je moguće više toga, pri čemu nerijetko posežemo za različitim online uslugama.

Među takvim uslugama su i one financijske prirode, a kod njih nam je izrazito važno da se radi o uslugama koje su pouzdane, kvalitetne i lako dostupne. Upravo takve su usluge digitalnog bankarstva Privredne banke Zagreb, koja je u ovim okolnostima poduzela i dodatne mjere kako bi svim svojim klijentima osigurala još veću dostupnost svojih proizvoda i usluga. Uz PBZ digitalno bankarstvo vlastitim financijama možete upravljati bilo kad i bilo gdje uz pristup internetu, a da pritom ne morate niti razmišljati o odlasku u poslovnicu banke.

Foto: Shutterstock

PBZ digitalno bankarstvo

PBZ digitalno bankarstvo omogućuje vam obavljanje svih financijskih transakcija na  brz, jednostavan i siguran način bez potrebe za dolaskom u poslovnicu banke. Neovisno o tome koristite li mobilnu ili internetsku aplikaciju PBZ digitalnog bankarstva tek nekoliko klikova dovoljno je da provjerite stanje svog računa, obavite sva potrebna plaćanja, ugovorite štednju, pošaljete novac u trenu i još mnogo toga.

Mobilna aplikacija PBZ digitalno bankarstvo dostupna je za preuzimanje u trgovinama App Store ili Google Play, a nudi brojne inovativne funkcionalnosti. Primjerice, funkcionalnost #withPAY omogućava vam da u bilo kojem trenutku iz sigurnosti vlastitog doma brzo pošaljete novac kontaktima iz imenika svojeg mobilnog uređaja, a koji su članovi #withPAY zajednice. Štednja također nikad nije bila jednostavnija, jer uz opciju #withSAVE na inovativan i interaktivan način štedite odvajanjem manjih iznosa tijekom dana na vašu štednju. Ukoliko želite ugovoriti nove bankarske usluge i proizvode to također možete obaviti bez odlaska u poslovnicu banke uz napredni elektronički potpis #withSIGN.

Foto: Shutterstock

Sigurnost na prvome mjestu

Ako se ipak nađete u situaciji da u ovim okolnostima morate izaći iz svojega doma i obaviti kupovinu važno je da poduzmete sve što možete kako ne bi ugrozili vlastitu sigurnost, ali i sigurnost drugih. Koristite što je više moguće beskontaktno plaćanje karticama. PBZ Visa Inspire karticom možete plaćati i  putem mobitela korištenjem Google Pay i Apple Pay usluge. Apple Pay dostupan je na mobilnim uređajima s operativnim sustavom iOS 8.1 ili višim, a Google Pay možete preuzeti iz virtualne trgovine Google Play. Korisnici PBZ digitalnog bankarstva mogu svoju Visa Inspire karticu dodati u Apple Pay ili Google Pay unutar mobilne aplikacije PBZ digitalnog bankarstva. Za plaćanje je potrebno  samo uključiti zaslon pametnog telefona, približiti ga POS uređaju i vaša transakcija bit će obavljena.

A ako trebate do bankomata, PBZ je svojim korisnicima debitnih kartica omogućio podizanje novca bez naknade na bankomatima drugih banaka u cijeloj zemlji, kako bi olakšao dostupnost gotovine uz što manju potrebu za kretanjem. Do gotovine možete i bez kartice zahvaljujući PBZ digitalnom bankarstvu, a to možete omogućiti i drugima. Jednostavno odredite željeni iznos i koristeći #withCASH opciju mobilne aplikacije PBZ digitalnog bankarstva izradite jednokratni kod, odredite njegovo vremensko trajanje te ga putem poruke, e-maila ili WhatsAppa pošaljite primatelju koji će unosom koda na bilo kojem PBZ bankomatu moći podići novac.

Foto: Shutterstock

Uzimajući u obzir sve navedene mogućnosti, ali i brojne druge tehnološki napredne usluge ne iznenađuje da je upravo Privredna banka Zagreb postala predvodnik u inovativnim rješenjima i osigurala dostupnost digitalnih usluga na svim svojim platformama, što je u ovim izazovnim vremenima itekako važno. Zato #ostanidoma i istraži što ti sve omogućava PBZ digitalno bankarstvo.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije