Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raj za najmlađe

Zvijezda dječjeg sajma luksuzni je dječji krevetić za čak 11.000 kuna

'06.05.2011., Zagreb - Sajam 8. Dani beba,djece i trudnica otvoren je na Zagrebackom Velesajmu. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
Foto: 'Jurica Galoic/PIXSELL'
1/4
08.05.2011.
u 12:54

Mamac za roditelje sajamski su popusti, a po sniženim cijenama može se kupiti odjeća, kolica, hrana...

Mame, trudnice i, naravno, klinci i klinceze ovoga vikenda mogu uživati na sajmu pripremljenom samo za njih – 8. danima beba, djece i trudnica, koji se održavaju na Zagrebačkom velesajmu. 

Popusti, ali i novosti 

Najnovije igračke, oprema i sve potrebno za najmlađe može se kupiti po posebnim sajamskim cijenama koje su niže i do 50 posto. Trgovina Tintilinić ima 20 posto popusta na igračke, a 10 posto popusta na određeni asortiman igračaka. Zanimljivi autići Baghera, koji su novost na našem tržištu, na sajmu se mogu kupiti sa 10 posto popusta, idealni su za djecu od dvije do sedam godina, a cijena im je u rasponu od 1300 do 1900 kuna. Uštedjeti se može i na Be Safe sjedalicama (u prosjeku je ušteda oko 600 kuna), a među najbolje su ocijenjenim sjedalicama. 

Zabava za najmlađe 

I Baby Media Shop ima svoj štand na sajmu, a časte s popustom od 10 posto, dok su 25 posto snižena kolica Neonato i Cam. Jedan od ekskluzivnijih proizvoda je i najnoviji i najmoderniji Adaxov krevetić koji košta čak 11.000 kuna. Na sajmu se mogu kupiti i Recaro kolica, najmanja na tržištu, koja su dobila i nagradu za inovaciju 2010. godine. Dok roditelji kupuju, najmlađe očekuju brojne zanimljive radionice, igraonice, dječji zborovi te brojne prezentacije. Sajam je otvoren do nedjelje, a radno vrijeme je od 10 do 19 sati. Ulaz za djecu je besplatan, a za odrasle je ulaznica 10 kuna.

Ključne riječi

Komentara 3

DE
deus ex machina
14:57 08.05.2011.

Za kakvu sam se ja to Hrvatsku borio !!! Banda je na vlasti !!! Jedino si oni koji su pokrali vlastiti narod i zadužili nas \"do koljena sedmog\" mogu priuštiti ovakvo \"preseravanje\" od 11.000 kn. Pa dokle ćemo mi, običnačna hrvatska \"stoka sitnog zuba\" trpjeti ovo što nam rade??? Ili da malo radikaliziramo bijes u odnosu na \"stranku sramotnih dijela\" ???

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
16:25 08.05.2011.

@deus, ti koji kupuju te krevetiće, nisu u nikakvim strankama, već su u svima!

Avatar tinazg
tinazg
08:24 09.05.2011.

Ove godine je sajam bio najgori do sad, malo kvadrata, još manje izlagača... nisi imao kaj kupiti, a niti cijene nisu bile baš povoljne... dobro da imam već veće dijete pa nisam morala kupiti ništa posebno... razočaranje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije