Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljudi šokirani

Znate li o čemu zapravo govori pjesma Macarena i popularna koreografija? Evo odgovora

YouTube
15.04.2021.
u 11:28

Pjesma je stara skoro 30 godina, a tek sada su mnogi saznali o čemu zapravo govori - i to zahvaljujući Tomu.

Vjerojatno ne postoji osoba koja nije čula pjesmu Macarena i barem jednom otplesala popularnu koreografiju, ali ni osoba koja zna o čemu točno pjesma, koja se puštala svugdje - od dječjih rođendana do vjenčanja - zapravo govori.

Korisnik TikToka, Tom PK, otkrio je u svojoj novoj objavi odgovor na to pitanje. "Postoji niz pjesama koje smo slušali kao djeca, a tek kasnije otkrili da nisu baš tako nevine kao što smo mislili. Jedna od njih je Macarena koja se puštala doslovno svugdje", započeo je Tom.

U videu koji je postao viralan otkrio je da se u pjesmi radi o ženi čiji partner odlazi u vojsku, a ona ga vara - i to s njegova dva prijatelja. Macarena je ime žene koja pokušava zavesti muškarce i nagovoriti ih na ples s njom. Ako joj se svide njihove plesne vještine, odvest će ih kući, prenosi The Sun.

Pogledajte video:

@peakay81

#stitch with @peakay81 You learn something new everyday #Twenties #30s #Macarena #millennials

♬ original sound - Pea Kay

Mnogi su komentirali da je više nikada neće moći čuti, a ne pomisliti na to o čemu govori. "Kako bih trebao plesati koreografiju kada sad znam ovo?", komentirao je jedan korisnik.

1/3

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije