Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo terapeutkinji

'Znam da mi suprug laže o drugim ženama, ali kad god ga nešto pitam, naljuti se!'

Shutterstock
23.03.2022.
u 20:51

Osim o drugim ženama on je, kaže, neiskren i o svemu drugome; i to dokle god ga se ne ulovi u laži...

Više ni ne brojim koliko me puta suprug prevario od kad smo u braku i svaki mi je put lagao o tome. Ja imam 30 godina, on 32 godine i zajedno smo šest godina, napisala je jedna žena psihoterapeutkinji i seks savjetnici Deidre.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Osim o drugim ženama on, kaže, laže i o svemu drugome; i to dokle god ga se ne ulovi u laži. Do sad mu je uvijek opraštala i vraćala mu se, najviše zato što je kronično bolesna, a imaju i dvoje djece s posebnim potrebama pa treba njegovu pomoć.

- Ako pokušam razgovarati s njim o njegovim lažima, on će ionako samo izbjegavati reći istinu i na kraju se naljutiti na mene - požalila se.

- Čak i ako vam djeca još nisu ništa rekla, oni osjećaju napetost između vas dvoje. Iako ste već pokušavali razgovarati sa suprugom, trebate odabrati neki trenutak i pokušati ponovo, kako bi shvatio koliko ste očajni. Pokušajte ipak ostati mirni da razgovor ne prijeđe u svađu, no zajedno utvrdite koje promjene trebate oboje poduzeti kako biste svoju vezu vratili na pravi put, ako to oboje želite.

"Ako ne, možete naravno zaključiti i da je vrijeme da se raziđete", odgovorila joj je stručnjakinja.

Istraživanje: Muškarci pomisle na seks 19, a žene 10 puta dnevno!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
14:22 24.03.2022.

Pa normalno da ga smeta jer ima drugu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije