Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljivo

Zlatni retriver koji će vam izmamiti osmijeh na lice: Svaki dadostavlja namirnice svojoj susjedi

Twitter
01.04.2020.
u 19:49

Znala je da je njena susjeda u visoko rizičnoj skupini od oboljevanja od koronavirusa pa joj je odlučila pomoći.

Karen Evelth zaposlila je svog zlatnog retrivera Sunnyja da joj pomogne nositi i dostavljati namirnice i druge potrepštine njihovoj susjedi. Njihova susjeda Renee Hellman je u visoko rizičnoj skupini od obolijevanja od koronavirusa, ima više od 65 godina te boluje od kronične opstruktivne plućne bolesti pa bi za nju obolijevanje moglo biti smrtonosno., prenosi Daily Mail.

Pogledajte kako izgleda testiranje na koronavirus: 

Svaki dan Karen pošalje Sunnyja da otrči preko dvorišta do Renee po popis potrebnih namirnica te se s njime vrati doma. Nakon što Karen kupi sve potrebne namirnice, Sunny u svojim ustima odnese vrećicu do Renee. “Rekla sam joj da ne želim da nigdje ide, da svaki put kada sebi kupujem namirnice, kupit ću i njoj. Jako je sretna kad vidi Sunnyja da dolazi, uvijek se smije od uha do uha”, rekla je Karen za Daily Mail. 

Karen je objasnila da je Sunny naviknut na nošenje stvari jer joj je često morao dodavati cipele i torbu zbog njezinih bolova u leđima, a novu rutinu nošenja namirnica naučio je nakon samo jednog dana. Njihov sistem traje već tjednima, a Karen je rekla kako će ga nastaviti sve dok ne bude dovoljno sigurno da Renee sama ode po svoje namirnice. 

Nakon što je ova dirljiva priča podijeljena na Twitteru, oduševila je ljude. “Koliko je ovo predivno, psi su toliko pametni. Sunny je odličan”, glasio je jedan komentar. “Koji dobar pas i pametna vlasnica, psi nisu prenositelji koronavirusa”, komentirala je jedna korisnica. “Zlatni retriveri su nevjerojatno pametni, Sunny je pravi primjer toga. Također, bravo za odličnu vlasnicu koja se brine o svojim susjedima”, glasio je jedan komentar.

Upoznajte psića Finleya kojeg stalno uspoređuju s poznatim rock zvijezdama:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije