Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema znanstvenih dokaza

Zgrozila ljude metodom za 'čistu' kožu: Pije pseći urin jer misli da je dobar za zdravlje

YouTube
03.06.2020.
u 09:58

'Prije nego što sam počela piti mokraću, bila sam depresivna, tužna i imala sam problema s aknama.'

Akne i prištići ozbiljan su problem koji zahvaća velik broj ljudi. I dok se većina ljudi okreće kremama, pravilnoj prehrani i stručnim savjetima kako bi se riješila svojih akni, jedna žena ima drugačije rješenje- ona pije urin svog psa, prenosi Your Tango

Lynn Lew objavila je video u kojem pije svježi urin svog psa te tvrdi kako on ima mnogobrojne pozitivne posljedice na zdravlje, uključujući rješavanje akni, za koje velike farmaceutske tvrtke ne žele da znamo. “Mnogi od vas pitali su me kako uvijek izgledam dobro, kako mi šminka uvijek izgleda savršeno ili kako uvijek imam prirodni sjaj. Ovo je moja tajna”, započela je Lynn svoj video, koji je zgrozio mnoge.

CIjel video možete pogledati ovdje:

Nakon toga, uzme jednu plastičnu čašu te stavi je između noga svog psa, dok on obavlja nuždu na obližnjem drvetu. Nakon što njezin pas obavi nuždu u plastičnu čašu, Lynn je prinese svojim ustima i u potpunosti popije cijelu tekućinu. “Farmaceutske tvrtke plaćaju političarima da vas tjeraju da kupujete skupe lijekove. Ovo je tajni lijek za rak, smanjuje otečenost zglobova i depresiju. Ako nemate psa, samo ukradite jednog od svog susjeda”, objašnjava Lynn svoju bizarnu teoriju.

Pseći urin zapravo je štetan za njezino zdravlje. On u sebi sadrži određenu dozu herbicida, namijenjenih za uništavanje nepoželjnih biljaka koje njezin pas unosi preko trave. Uz to ne postoji nijedan znanstveni dokaz koji potvrđuje njezinu teoriju. Stručnjaci preporučuju da se konzumira limunov sok i voda ili jabučni ocat i voda jer potiču gastritične sokove koji pomažu sa zdravljem i problema akni.

Pogledajte kako održavati težinu nakon 50. godine:

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
11:58 03.06.2020.

kako moze pseci urin biti zdrav?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije