Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu svi sretni

Žene otkrile kako su im partneri reagirali na neplaniranu trudnoću: 'Problijedio je i povratio'

Shutterstock
27.11.2019.
u 13:18

Najbolja moguća reakcija koju očekujete kada partneru kažete da ste trudni je da je tu uz vas i podrška kako god bilo, no to nije uvijek tako

Šest žena je za metro.co.uk ispričalo svoja iskustva kad su obznanile neplaniranu trudnoću

"Kada sam rekla svom partneru da očekujem drugo dijete brzo nakon prvo, on me ostavio i više nije htio imati ništa s nama", iskrena je jedna žena. 

"Ništa nije platio, nije ni upoznao drugo dijete, a meni je bilo jako teško razumjeti zašto ne može voljeti tu djecu. Osjećala sam se usamljeno, uplašeno i uznemireno."

Ostala sam trudna nakon afere s oženjenim muškarcem

"Moja druga kćer bila je iznenađenje. 'Rezultat' afere s oženjenim muškarcem. Nazvala sam ga i on je potpuno poludio. Rekao je da spavam sa svima i da ni ne zna je li dijete njegovo. Pa sam ja nazvala njegovu ženu, a on to još uvijek ne zna. Tek nakon tri godine pristao je napraviti test očinstva kako bi dokazali da je dijete njegovo. Ona sada ima 24 godine i povezana je s njim."

Bili smo samo prijatelji

"Moja prva trudnoća bila je neplanirana, nisam ni izlazila s tim muškarcem", iskrena je anonimna žena. "Bili smo prijatelji, a kad sam mu rekla da sam trudna, rekao je: 'Smola...' i izašao. Javio mi se godinu i pol kasnije kad sam ga tužila jer nije plaćao alimentaciju. Moje dijete sada ima skoro devet godina, a on i njegov otac su prijatelji. Ne postoji neka povezanost kao između roditelja i djeteta..."

Pila sam kontracepcijske pilule, a on je imao kondom

"Imala sam baš snažan osjećaj da sam trudna", ispričala je za Metro još jedna žena, ali kaže, to se dogodilo dok sam pila kontracepciju, a i koristili su kondom. "Pokušala sam se uvjeriti da stvarno nije moguće, ali osjećala sam se čudno."

Napravila je test i vidjela na digitalnom prozorčiću: 2-3 tjedna trudna

"Nisam bila iznenađena, duboko u sebi sam znala. Ali bila sam šokirana jer smo koristili zaštitu. Odmah sam znala da ne želim to dijete, jer sam već i razgovarala s partnerom." Kad mu je rekla, sve je prošlo dobro. "Oboje smo bili šokirani i nakon dugih razgovora, odlučili smo se na abortus. Meni je bilo puno teže pomiriti se s tim. Ali to je 100 posto bila prava odluka i ne kajem se."

Moj je partner bio presretan

"Kad sam mu rekla, bio je vani sa sinom i rekao je da će doći čim prije. Plakala sam na krevetu dok nije došao, jer sam bila uzrujana. Planirali smo dijete kada kupimo kuću... No, on me primio za ruke i rekao kako uništavam trenutak suzama, jer je on - presretan", priča jedna od žena koje su podijelile svoju priču. 

"Bio je super kroz cijelu moju trudnoću, onim što se pojavio mamuran kod ginekologa na pregledu u 12. tjednu trudnoće. Moje je mentalno zdravlje tijekom trudnoće bilo baš loše, ali uvijek je bio uz mene."

Ona je morala čuvati trudnoću tri tjedna prije termina zbog komplikacija. "Svaki dan me posjećivao."

Problijedio je i povratio!

"Moja trudnoća bila je potpuno neplanirala. Rekli su mi da nikada neću moći imati djecu pa sam planirala ići na umjetnu oplodnju. No nakon šest mjeseci s novim partnerom, osjećala sam se trudno... Ni on ni ja nismo to očekivali. Napravila sam test jer mi je menstruacija kasnila tjedan dana, a i boljele su me grudi. Ali menstruacije su mi ionako bile neredovite, pa se nisam brinula. Nakon pet sekundi pojavio se znak - pozitivno", prepričava ova dama. 

"Nisam znala što da napravim pa sam samo pozvala partnera da dođe gore dok sam još uvijek sjedila na wc školjci i dodala sam mu test. On je problijedio i povratio."

Na početku je govorio kako je ženi zadržati to dijete jer nije spreman. 

"Ali bio je podrška i rekao da će biti uz mene kako god. Odlučila sam zadržati dijete i drago mi je zbog toga. Četiri mjeseca kasnije očekivali smo malenog dječaka u kojeg smo beskrajno zaljubljeni i otac je jako sretan što na kraju nisam napravila pobačaj."

Koja je tajna vječne ljubavi? Otkrivaju nam kumice s placa:

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

PE
pecat
22:48 27.11.2019.

VL sto ste vi jadni.Podebljate tekst za pobacaj da se ne kaje i da joj nije zao.Porucujete da je uredu ubiti svoke dijete?I kad kao novinati objavljujrte tekst bar ga procitajte jer imate puno gresaka.

Avatar Ljubeć
Ljubeć
22:35 27.11.2019.

sta mebriga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije