Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje

Žene koje su u vezi s manje atraktivnim muškarcima - sretnije su!

IMDb
31.12.2018.
u 07:00

Ljepota u je u oku promatrača, ali znanstvenici su zaključili da su veze puno uspješnije ako je žena ljepša od muškarca

Istraživanje je provedeno na Florida State Sveučilištu. Parovi koji su sudjelovali, pristali su biti ocijenjeni prema privlačnosti od strane znanstvenia, a dali su im i upitnik s kojim su pokušali otkriti koliko želje imaju za time da ostanu fit i seksi. 

Veći rizik od depresije

Rezultati su pokazali da ako žene imaju fizički atraktivne muževe, imaju i veći rizik od ekstremnog gubitka kilograma, ako su u društvu etiketirane kao manje lijepe od svojih muževa. Veći je i rizik od depresije, anksioznosti...

S druge strane, žene s manje privlačnim muškarcima imaju manju potrebu biti na dijeti, a i općenito su sretnije u vezi, kaže istraživanje. No muškarci nisu imali potrebu ići na dijete svog "manje lijepog" izgleda naspram žene, prenosi Ordinacija.hr. 

Kumice s Trešnjevačkog placa dale su nam savjete o ljubavi, evo što kažu...

Ključne riječi

Komentara 1

DE
deda1234
10:20 31.12.2018.

Nina kaj tebi fali u zivotu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije