Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično

Žena tvrdi da je bila u vezi s duhom i da su trebali imati djecu: 'Ostavila sam ga jer je upao u loše društvo'

Twitter
15.10.2020.
u 14:30

Sve je išlo dobro dok njezin 'dečko' nije počeo izlaziti s lošim društvom.

Amethyst Realm 2018. godine otkrila je kako je imala spolni odnos s više od 15 duhova, ali i da je napokon pronašla svoju srodnu dušu i nekoga s kim se može skrasiti. Njezin dečko Ray, zapravo je duh kojeg je upoznala u prirodi i u kojeg se ludo zaljubila, ali sada je prekinula sve odnose s njim jer je ‘upao u loše društvo’, prenosi Unilad.

- Jednog dana, dok sam šetala kroz šumu i uživala u prirodi, iznenada sam osjetila jednu nevjerojatnu energiju. Odmah sam znala da je moj ljubavnik stigao - ispričala je o njihovom prvom susretu. 

Ljubljenje vam može produljiti život:

1/9

Amethyst i Ray odmah su započeli svoju 'vezu’, koja je poprilično brzo napredovala. - Prilično je ozbiljno. Zapravo smo razmišljali i o djetetu. Znam da to zvuči ludo, ali istraživala sam o tome i mislim da bi moglo biti moguće - otkrila je.

Međutim, sada je potvrdila da više nisu zajedno jer je on ‘upao u loše društvo, postao nepromišljen i počeo dovoditi druge duhove kući.'

- Išlo nam je jako dobro, sve dok nismo otišli na odmor, a onda se promijenio. Na kraju sam stavila crni turmalin oko kuće, jer on sprječava duhove od ulaska. Napravila sam i čišćenje kaduljom. Jednostavno sam ga se morala riješiti, kao i bilo kojeg drugog duha - ispričala je Amethyst. 

Također je otkrila da su njezina obitelj, ali i Rayova obitelj, bili prilično razočarani zbog njihovog razdvajanja, ali i tužni zbog njegovog ponašanja.

 
Ključne riječi

Komentara 2

MA
marijaqwer
14:55 15.10.2020.

Dno dna

NE
Nemojtimenimojneme
20:58 15.10.2020.

Vjerojatno je u šumi naletila ne Pernara koji je taman šetao da ozdravi od korone...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije