Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četkica iznad školjke

Žena se pohvalila uređenjem kupaonice, ali svima je pažnju odvukao jedan detalj...

Fcebook
17.03.2022.
u 10:30

Trebali biste četkicu za zube staviti dalje od školjke, savjetovala je pratiteljica...

Jedna se žena nedavno na Facebooku odlučila pohvaliti sa svojom tek uređenom kupaonicom, no nije očekivala da će se svi fokusirati na jedan detalj; to gdje drži četkicu za zube...

Prilikom brijanja koristite gel za tuširanje? Nakon ovoga vjerojatno više nećete

1/7

Australka je objavila fotografije sa svojim otkačenim dekorom u koji je uvrstila 'kičaste' detalje poput zlatnog balona u obliku psa i toaletnu rolu s očima, no svi u komentarima upozoravali na isto; da joj je četkica na maloj polici točno iznad WC školjke. 

- Trebali biste četkicu za zube staviti dalje od školjke - savjetovala je jedna pratiteljica dodajući i da kad se u kotliću pusti voda, bakterije završe u zraku pa na četkici.

Foto: Fcebook

- Volim prostorije s par prenaglašenih detalja - pokušao je jedan pratitelj preusmjeriti razgovor, no ostali su bili uporni.

- Ne bih tako držala pastu za zube ni četkice jer mogu i pasti u WC - napisao je pratitelj, a neki su ipak komentirali i dizajn interijera i toaletni papir s očima...

- Je li i vama ta rola WC papira izgleda pijano?? - piše jedna djevojka, a prenosi The Sun

Najveća obožavateljica Božića: Cijelu sobu dekorirala je u božićnom stilu i potrošila preko 64,000 kuna!

Ključne riječi

Komentara 1

GI
gii
00:57 18.03.2022.

A ja sam mislio da je onaj Puppy od Jeffa Koonsa što kaka cekine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije