Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte!

Zaljubljenici u čišćenje objasnili kako očistiti četku za WC i ukloniti s nje sve bakterije

wc školjka
Shuttershock
16.03.2022.
u 12:30

Svakih nekoliko mjeseci bacim četku i kupim drugu jer nemam osjećaj da je čista..., napisala je jedna Facebook korisnica, a brzo je dobila odgovor kako ju dobro očistiti.

Ako se redovito ne čisti, bakterije nakupljene na četki za WC proširiti će se po njihovoj ručki i cijeloj WC školjki pa će se sa svakim idućim čišćenjem samo raznositi 'u krug'...

Milenijalci su jako loši u obavljanju kućanskih poslova: Zahod čiste jednom mjesečno!

wc školjka
1/6

Zato su zaljubljenici u čišćenje u Facebook grupi koja okuplja fanove britanske 'kraljice čišćenja' Mrs. Hinch otkrili jednostavan i jeftin trik za čišćenje četke za WC,

- Svakih nekoliko mjeseci bacim četku i kupim drugu jer nemam osjećaj da je čista... - napisala je jedna korisnica u Mrs Hinch Cleaning Tips, a brzo su mnogi u komentarima ponudili svoje savjete. A najveći broj njih, čini se, koristi izbjeljivač.

- Izlijte izbjeljivač u školjku i u nju stavite četku. Ostavite tako preko noći pa ujutro isperite - objasnila je jedna korisnica.

Neki su napisali da čak ni to nije potrebno, već je dovoljno očistiti WC školjku s četkom i izbjeljivačem.

- Izlijem izbjeljivač u WC školjku, pa ju istrljam WC četkom; tako se očiste i školjka i četka - savjetovala je druga, prenosi The Sun.

Profesionalna čistačica otkriva koliko često treba očistiti četku za WC!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije