Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševljena posada i putnici

Žena rodila u avionu iznad Tihog oceana: Putovala je na Havaje, a nije ni znala da je trudna!

Shuttershock
03.05.2021.
u 12:40

Za one koji se pitaju kako je žena u poodmakloj trudnoći uopće letjela avionom, djevojka koja je snimila video kaže da je pričala s tatom bebe i da nisu ni znali da je trudna

"Upravo je u avionu rođena beba", tihim glasom u kameru govori TikTok korisnica Julia Hansen, koja je bila u avionu dok je žena rađala iznad Tihog oceana. Hansen je taj video podijelila na platformi, a u samo tri dana skupio je više od dva i pol milijuna lajkova, a od srijede do danas ima nevjerojatnih 12 milijuna pregleda!

Avion je, naime, prošlu srijedu letio iz Salt Lake Cityja za glavni grad Havaja, Honolulu, a u kratkom se videu može čuti glasan pljesak i oduševljenje ostalih putnika nakon što je član posade aviona preko razglasa objavio sretnu vijest. 

Nakon toga se čuje kako isti glas putnike moli da ostanu mirni i vezani još nekoliko minuta dok medicinsko osoblje ne dođe provjeriti mamu i bebu.

Zbog ovog je lijepog događaja avion na Havaje sletio čak tri sata kasnije, no kašnjenje nikome nije smetalo. Hansen je uhvatila i trenutak kad žena u kolicima prva izlazi iz aviona s bebom u ''klokanici'', dok putnici čestitaju i plješću.

Pravo proljetno vrijeme još nije na vidiku: Evo gdje će ovog tjedna biti najviše kiše, oblaka i bure

1/4

"Ako ste se pitali, i mama i beba su dobro", napisala je kasnije u komentarima, a mnoge je TikTokere zanimalo i čije državljanstvo dobiju bebe rođene u avionu, na ničijoj zemlji.

Prema pisanju Washington Posta, ovisi iznad koje je zemlje beba rođena – ova je na primjer rođena u zračnom prostoru SAD-a pa je po zakonu američki državljanin. No izdavanje rodnog lista nešto je kompliciranije. Prema Postu, ono se može obaviti u okrugu gdje je dijete rođeno ili u mjestu u koje je avion nakon djetetova rođenja sletio.

@juliabernice

It’s the ‘baby being born while we’re above the Pacific Ocean’ for me

♬ original sound - Julia Hansen

Za one koji se pitaju kako je žena u poodmakloj trudnoći uopće letjela avionom, Hansen kaže da je razgovarala s tatom rođene bebe koji joj je rekao da uopće nisu znali da je trudna, prenosi The Sun.

"Ne mogu ni zamisliti kako je uplašena morala biti", komentirali su neki TikTokeri, dok su drugi novopečenoj mami savjetovali da dijete nazove Jet ili Sky.

Ključne riječi

Komentara 3

WA
warbreaker
14:03 03.05.2021.

Fascinantno! Kažete nikom nije smetalo kašnjenje?! Vrh!

AN
Anezka
08:10 23.04.2022.

Ma možeš misliti da nikom nije smetalo kašnjenje od čak tri sata zbog lažljivice koja je iz samo njoj znanih razloga odlučila roditi na Havajima pa ko fol nije znala da je trudna .... Kako su iritantne te pretpostavke da su baš svi bili oduševljeni što su prisustvovali porodu neke nepoznate žene i još zbog toga debelo zakasnili

JB
josip.barisic512@gmail.com
14:21 03.05.2021.

Koliko naivna mora biti žena koja do poroda ne zna da je trudna.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije