Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Redditu

Najbolje prijateljice trudne u isto vrijeme - i to s istim muškarcem

Reddit
28.04.2021.
u 14:30

Nisam ovo htjela ovako svima objaviti ali oduvijek znam da će nam djeca biti najbolji prijatelji, poput nas, piše buduća mama u svom postu koji je na Redditu izazvao brojne komentare

Jedna je buduća mama nedavno na Redditu podijelila kako su ona i njena najbolja prijateljica obje trudne i prinove očekuju u razmaku od samo mjesec dana - a bebe im imaju istog tatu!

Svoju je vijest tako žena online podijelila i sa svojom obitelji i prijateljima, uz fotografiju na kojoj su prijateljice zagrljene.

- Sretna sam što vas mogu obavijestiti da tatu svoje bebe dijelim sa svojom najboljom prijateljicom - napisala je ova buduća mama i dodala da ona prinovu očekuje u prosincu, a prijateljica u siječnju iduće godine, prenosi The Sun.

Da je u pitanju bilo tko drugi, dodala je, borila bi se za oca bebe, ali njih su dvije, kaže, ionako kao obitelj.

- Nisam ovo htjela ovako svima objaviti ali oduvijek znam da će nam djeca biti najbolji prijatelji, poput nas - piše žena čiji je post postao viralan, a na Redditu je izazvao i brojne komentare 'čestitke'.

- Siguran sam da će dotični djeci biti super očinska figura! - napisao je jedan korisnik, a neki su djevojkama poželjeli i sreću u tom 'kompliciranom odnosu'.

- To je odanost - napisao je netko, no bilo je i onih koji se slažu da je oduševljenje ove dvije mame čudno, ali ako njima odgovara, ne vide u čemu je problem...

- Ovdje se može primijeniti poslovica 'Kad ti život da limun, napravi limunadu! - zaključio je jedan korisnik Reddita. 

Znate li kada treba baciti proizvode za šminkanje?

Komentara 5

DL
dvanaest_legija
15:07 28.04.2021.

Večernji je odradio još jedan radni nalog iz Istanbula!

MA
marta22
15:23 28.04.2021.

Vodi li na ovom portalu itko računa o izgledu i rasporedu stranice? Kako vas nije sram odmah ispod fotografije o pogibiji radnika na popravku dizala staviti "styling Jadranke Sloković", a odmah ispod ove dvije jadnice ? Strašno!

MO
montello
15:03 28.04.2021.

Nece dugo bit prijateljice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije