Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno zbunjena

Žena potražila savjet psihoterapeutkinje: 'Nakon seksa, partner mi je otkrio da danas slavi godišnjicu braka'

Shutterstock
16.10.2020.
u 22:18

Znači li mu još uvijek nešto taj datum ili ne?

Anonima žena i njezin partner ležali su u krevetu nakon seksa i uživali u romantici. Odjednom, on je rekao kako mu je danas godišnjica braka - iako s tom ženom nije već četiri godine.

"Povrijedilo me to što je rekao tako nešto u intimnom, nekom našem trenutku. Dvije godine mu već govorim da bi se trebao i službeno razvesti, ali ne želi o tome razgovarati. Tvrdi da se želi oženiti sa mnom, čak me i zaprosio, ali neću pristati dok ne potpiše papire za razvod. Imamo dijete zajedno, a on meni kaže da se osjeća loše jer se seksa sa mnom na svoju godišnjicu braka. Potpuno sam zbunjena.", objasnila je žena u pismu psihoterapeutkinji Deidre, a ona joj je kratko i jasno odgovorila.

Najstariji par na svijetu 😍 Ona ima 104, on 110 godina, a prije 80 godina njihove obitelji nisu podržale vjenčanje!

"Sjetio se tog datuma, ali iskreno mislim da mu to ništa ne znači. Završio je vezu s tom ženom. Ipak, probaj malo više ispitati zašto pruža takav otpor prema razvodu. Možda su u pitanju financije."

Ukradite ideje: Ovim trikovima parovi održavaju ljubav na daljinu

1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije