Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba samo jedna stvar

Žena otkrila sjajan trik: 'Evo kako staviti narukvicu bez tuđe pomoći i bez muke'

TikTok
15.06.2021.
u 07:00

Njezin video prikupio je više od dva milijuna pregleda i gotovo 200 tisuća lajkova, a mnogi su ostali oduševljeni njezinim trikom.

Nakit zaista može napraviti odjeću ljepšom, ali ponekad je teško pronaći komade koje možemo staviti bez pomoći drugih. Međutim, jedna žena otkrila je trik koji znatno olakšava taj posao, kako prenosi Metro.

Jade Le-Huray na svom TikTok profilu podijelila je video u kojem je pokazala kako ona stavlja narukvicu bez pomoći drugih te oduševila mnoge, a sve što je potrebno je jedna ukosnica.

@jadelehuray

Single life made think of this one #lifehack #NeverJustAGame #singlelife #foryoupage

♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Jednostavno ukosnicu provučete kroz zadnju rupu na narukvici te narukvicu stavite preko ruke. Tako ćete narukvicu moći držati pomoću ukosnice dok je ne zakopčate, a zatim samo izvucite ukosnicu te ste spremni za odlazak.

Njezin video prikupio je više od dva milijuna pregleda i gotovo 200 tisuća lajkova, a mnogi su ostali oduševljeni njezinim trikom. “Uvijek sam se mučila s ovime, sada više neću”, komentirala je jedna korisnica. “Ovo je sjajno! Stvarno ti nije potreban muškarac”, dodala je druga.

Nakit inspiriran drevnim običajima napravljen je od 6 000 godina starog hrasta:

1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije