Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila lošu vijest

Žena otkrila da ima spolnu bolest, pa sve koji su spavali s njom upozorila - putem Snapchata

shutterstock
15.01.2021.
u 14:45

Umjesto neugodnog telefonskog poziva, ili čak poruke, ova je žena odlučila svoju medicinsku dijagnozu prenijeti u svijet

Jednu ženu osudili su na društvenim mrežama nakon što je objavila da ima spolno prenosivu bolest na Snapchatu te poručila svojim bivšim ljubavnicama da se testiraju. Umjesto neugodnog telefonskog poziva, ili čak poruke, ova je žena odlučila svoju medicinsku dijagnozu prenijeti u svijet, kako prenosi The Sun.

Podijelila je snimku svoje medicinske iskaznice na društvenoj mreži te napisala: ‘Tko god je spavao sa mnom u posljednjih mjesec dana, testirajte se. Opet imam spolno prenosivu bolest.’ Njeni rezultati pokazuju dok je negativna na sifilis i klamidiju, pokupila je gonoreju.

Maske i distanca manje su zlo od sistemske bolesti:

1/3

Foto: Reddit

Gonoreja je spolno prenosiva infekcija (STI) koju uzrokuju bakterije nazvane Neisseria gonorrhoeae ili gonococcal. Nekad je bila poznata kao "kapavac". Simptomi uključuju gusti zeleni ili žuti iscjedak iz rodnice ili penisa, bol prilikom mokrenja i, kod žena, krvarenje između menstruacija, kako objašnjava Nacionalna zdravstvena služba.

Foto: Reddit

Njezina objava brzo je postala viralna te podijeljena na raznim platformama. - Iskreno, užasno je što govori ovo cijelom svijetu, ali barem je obavijestila svoje bivše partnere - napisala je jedna djevojka, dok se druga pitala: - Koliko bivših partnera mora biti da ih ne može nazvati?.

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike:

Komentara 1

MO
montello
18:15 15.01.2021.

eto sjetila se kad je bilo prekasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije